Dudokpark in augustus weer toneel van openluchtfilm

Foto: Google Maps

Het is zomer dus het is weer tijd voor een openluchtfilm in het Dudokpark. Zaterdag 17 augustus kun je in de Hilversumse buitenlucht de feelgoodfilm Woman at War zien.

Het begint een traditie te worden in Hilversum: de openluchtfim. En ook dit keer is het Dudokpark weer de plek waar het allemaal gebeurt.

Feeldgoodfilm

Dit keer kun je een IJslandse topfilm zien: ‘Woman at War’ is een feelgoodfilm over vijftiger Halla, die de oorlog verklaart aan de lokale aluminiumindustrie. De prachtige IJslandse hooglanden zijn de setting van deze film.

Live muziek

De organisatie heeft nog wat praktische informatie voor je: “De toegang is gratis en neem vooral ook vrienden, buren of bekenden mee. ‘Woman at War’ begint rond 21.30 uur, dan is het donker genoeg. Wie al om 20.00 uur komt, verzekert zich niet alleen van een plekje maar kan ook genieten van live muziek (in samenwerking met Podium de Vorstin).”

Foodtruck

“Vanaf 19.30 uur kunnen bezoekers alvast een hapje en drankje kopen: bij de bar is frisdrank, bier en wijn verkrijgbaar. Koffie en thee is te koop bij de Hilversumse Kaldi mobiel en ook de foodtruck van Pita’s & Pies is aanwezig. Zelf iets te eten en drinken meenemen is ook mogelijk!”