Speciale expositie tv-programma Het Perfecte Plaatje in Museum Hilversum

Foto: RTL

Acht bekende Nederlanders met een passie voor fotografie laten hun mooiste werken zien in Het Perfecte Plaatje – De Expositie bij Museum Hilversum.

stelle Cruijff, Giel de Winter, Gordon, Isa Hoes, Monique Smit, Roel van Velzen, Tygo Gernandt en Vivian Reijs gingen met elkaar de strijd aan in uitdagende opdrachten voor het perfecte plaatje.

Niet eerder vertoond

De expositie is een reis langs memorabele momenten uit Het Perfecte Plaatje, met beelden van uiteenlopende onderwerpen, waaronder sport-, mode-, natuur- en naaktfotografie. Bijna drie weken lang toont Museum Hilversum de meest krachtige en bijzondere werken. Daaronder ook nog niet eerder vertoonde foto’s, die in het tv-programma niet voor de jury zijn geselecteerd, maar stuk voor stuk pareltjes.

Terugkijken

De kandidaten leggen met pitchclips uit waarom ze voor de foto’s hebben gekozen en de juryleden William Rutten en Cynthia Boll vertellen over de fotografische kwaliteit. Ook kun je alle afleveringen van het populaire RTL 4-programma nog eens terugkijken.

Iedere dag

De tentoonstelling, een samenwerking tussen Canon, hoofdsponsor van het programma, RTL, Talpa en Museum Hilversum, is van 12 december t/m 1 januari iedere dag te bekijken.