Cafe Shots bestaat een jaar en viert feest in Hilversum

Foto: Bas Schuurman

Café Shots op de Groest wordt één jaar oud en viert daarom 23 september een feestje. “We hadden nooit durven dromen dat het vanaf het begin af aan zo’n succes zou zijn.”

Eigenaar Daan Walet nam de zaak op 23 september 2016 over en verbouwde sindsdien zo ongeveer elke centimeter van het feestcafé op de Groest. Robin ter Laag is al vanaf het begin bij het café betrokken en is meer dan tevreden: “We willen dat iedereen een leuke avond kan hebben in Shots, en daar werken we ieder weekend weer keihard aan. Onze bartenders zorgen er direct voor dat je je thuisvoelt en voorzien je van drankjes en shots van hoogwaardige kwaliteit.”

Verrassingen

22 én 23 september viert Shots het eenjarig bestaan. Onder andere Kit-T en Feestdjstefan komen langs. “We hebben veel verschillende dj’s geboekt, we zorgen uiteraard voor toffe decoratie, drankjes, speciale shots, en hebben nog meer verrassingen in petto voor onze gasten.

Nachtvergunning

Sinds februari van dit jaar beschikt Shots over een nachtvergunning en het is van plan daar gebruik van te maken. “De openingstijden zijn bij ons wat onregelmatig geweest. We hebben besloten dat we vanaf het eenjarig bestaan elke donderdag, vrijdag en zaterdag open gaan vanaf 23:00 uur. Op donderdag blijven we open tot 04:00 uur en in het weekend tot 05:00 uur.

Hieronder een impressie van een avond uit in het feestcafé van Daan Walet.

Ook interessant:

Primeur: Hilversum krijgt een pepernotenwinkel

Winkelcentrum Kerkelanden uitgeroepen tot beste van Nederland

Hilversum krijgt Gooisch Bierfestival op Marktplein