Hilversum krijgt Gooisch Bierfestival op het Martkplein

Foto: Wilke Wittebrood

Hilversum is een festival rijker: 24 september vindt de eerste editie van het Gooisch Bierfestival plaats op het Marktplein. De Gooische Bierbrouwerij is initiatiefnemer.

Het Gooisch Bierfestival beperkt zich niet tot bier. De festivalorganisatie belooft namelijk bier, food én muziek op het Marktplein in Hilversum.

Gooische Bierbrouwerij

Initiatiefnemers van de Gooische Bierbrouwerij zeggen op Facebook dat de aanleiding is dat ze een plek in het centrum hebben veroverd. “Nu er midden in ‘t Gooi een èchte brouwerij staat is er natuurlijk niets gavers dan rondom die brouwerij een heleboel andere lekker Nederlandse bieren te proeven.”

Bier uit Shanghai

Het programma is nog niet naar buiten gebracht, maar er wordt wel alvast een tipje van de sluier opgelicht. “We hebben, speciaal ingevlogen, drie bieren van de Chinese Boxing Cat Brewery uit Shanghai!”

Dertig bieren

Ook zijn er meer dan dertig bieren op de tap en begint het festival om 13.00 uur. Om 21.00 uur wordt het spreekwoordelijk laatste biertje getapt. Je kunt op Facebook laten weten dat je ook van de partij bent.

Ook interessant:

Meddens-pand gevuld: Kerkbrink krijgt een gloednieuw restaurant

Binnenkijken bij: Poke Man op de Bussumerstraat

Zo zag Hilversum er 20 jaar geleden uit

Gooisch Bierfestival