Nabeschouwing: persoonlijke fouten nekken Altius tegen AH’78

Foto: Eigen foto

De afsluiting van het voetbalweekend in ons voetbalbolwerk Hilversum had gisteren een beter eind verdiend! Daarnaast ging Altius helaas onderuit tegen AH’78.

HSV Wasmeer – Quick 1890 Amersfoort

Wasmeer kwam tegen koploper Quick 1890 uit Amersfoort nog op een 1-0 voorsprong door Jordy van Dalen. Maar door een dubieus buitenspel doelpunt en enkele persoonlijke fouten werd het alsnog een grote nederlaag voor onze Powerboys.

Uitslag: Wasmeer verliest met 5-1

Altius – AH’78

Het had een perfect voetbalzaterdag voor onze clubs kunnen zijn! Maar helaas, de wedstrijd van Altius met liefst drie time-outs gooide roet in het voetbaleten.
Eerst tweemaal de aangewezen scheidsrechter oplappen. Die wilde uiteindelijk de wedstrijd staken, hij kon echt niet verder. Bleek er een controleur van de KNVB tussen het publiek te staan, die wilde wel fluiten. Dus, kon de wedstrijd gelukkig weer aanvangen. Het was trouwens AH’78 die goed uit de startblokken was gekomen door een doelpunt van Jeroen Harsevoort; 0-1. Glenn Hemmers deed met twee doelpunten de wedstrijd kantelen, echter via een makkelijk gegeven strafschop (aangeschoten hands) en enkele persoonlijke fouten liep AH’78 toch nog naar een comfortabele 2-5 overwinning uit.

Uitslag: 5-2 nederlaag Altius

SV Loosdrecht – FC Almere

Maar niet alleen Altius zorgde voor een kleine teleurstelling eigenlijk is er een andere ploeg die spitsroede moet lopen. De soupstengels uit Knorr Country.
Trainer Roy Versluis kon wel door de grond ofwel het voetbalveld zakken. ‘Ik heb eerbied voor jou grijze haren’, wij willen dit lied met alle liefde even voor je draaien. Want, SV Loosdrecht scoorde in de 92e minuut 2-0(kat in het bakkie!!). Maar toen gebeurde het mirakel van Soup City. Om onverklaarbare wijze (of toch verklaarbaar?) vlogen de ‘soep’ballen in de 94e en 95e minuut alsnog achter Boy Mulder. 2-2. Hoe is het mogelijk! Doelpunten SV Loosdrecht: Aboubakr Aouddouh en Bas Seldenrijk.

Uitslag: 2-2 gelijkspel

SV Olympia’25 – Buitenboys

Nee, wat dat betreft hebben wij meer genoten van SV Olympia’25. De club was heer en meester. Het swingende, dartelde, dansende en jaagde op zijn tijd nog even vijf ballen tegen de touwen achter de keeper van Buitenboys. Doelpunten SV Olympia’25: Rachid Moamedi, Mo Moamedi, Badr Rhassisse (2x) en Ilias el Mazouji.

Uitslag: 5-2 overwinning Olympia

BFC – FC Hilversum

Een week hebben zij mogen genieten van de overwinning op Altius. Soms moet je andere voetbaldorpjes het idee geven dat… Maar als het er op aankomt toont voetbalbolwerk Hilversum namens FC Hilversum zijn ware kracht. Met groot machtsvertoon bleek de ervaren en vol gogme spelende ploeg van keizer Karel en adjudant Richard de sterkste. Waarbij onze eigen Ricky de Ruiter een Puik van een wedstrijd speelde. FC Hilversum walste namelijk met 1-4 in Bussum over BFC heen. Doelpunten FC Hilversum: Dave Huijmans, Jerraynell v.d. Pol(2x), Tonnie Cusell.

Uitslag: glorieuze 4-1 overwinning voor FC Hilversum

CDW – Victoria

We are the Cham…….. Kunnen wij dit liedje alvast draaien? Het was wel even schrikken hoor, 1-0 achter! Het zou toch niet dat wij ons waterloo in Wijk bij Duurstede vinden? Het machtige voetballand Hilversum verliest de slag in voetbaldwergstaatje wat niet meer dan een WIJK is! Het was al diep in de tweede helft en toen stonden zijn op. Binnen no time werden even de voetbalzaken recht gezet, 1-3. Doelpunten: Victoria: Tim v.d. Kloos, Wilco de Birk, Remy de Wilde.

Uitslag: Prima 3-1 overwinning Victoria

BZC13 en OSO

BZC13 en OSO werden vanwege terreinomstandigheden afgelast.

Wil je trouwens de hele week op de hoogte gehouden worden betreffende het Hilversumse voetbal, meld je aan op FB site: Voetbal Hilversum.