Hilversum op Marktplaats: Hello Kitty bril zonder glazen

Foto: Flickr

Marktplaats is een goudmijn als het op bijzondere, mooi en gekke spullen aankomt. Ook in Hilversum wordt er flink wat verhandeld. Iedere week lichten wij drie Hilversumse advertenties uit. Deze week de Hello Kitty bril zonder glazen.

Antieke (?) Chinese vaas

Marktplaats HIlversum antieke vaas

Wellicht biedt Harry een échte Kangxi vaas aan. In dat geval rechtvaardigt het waarschijnlijk de op het eerste oog belachelijke vraagprijs: 2500 euro. Maar, dit blijft Marktplaats en iedere gek kan beweren wat hij wil. Wellicht is het de moeite waard om wat afleveringen van Tussen kunst en kitsch door te spitten op een Harry met een Chinese vaas.

Lelijk beeld

Marktplaats Hilversum kristallen sculptuur

Natuurlijk, smaak is subjectief. Wat jij mooi vindt, zouden wij nog niet in een darkroom ophangen. Maar wij stellen voor om in schrift te laten vastleggen dat dit kristalsculptuur van de kunstenaar Mats Jonasson lelijk is. Mocht je toch geïnteresseerd zijn? Tik 110 euro af en hij is van jou.

Hello Kitty bril

Marktplaats Hilversum Hello Kitty

In de categorie Typisch Nederlands nomineren wij deze advertentie. Immers, je bent voor het groteske bedrag van 1 hele euro de eigenaar van een Hello Kitty bril. En nee, niet zomaar een Hello Kitty bril. Deze heeft als bonus géén glazen. maar toch een euro vragen. O ja, de verzendkosten zijn driemaal zo hoog als het aankoopbedrag. Veel plezier!