Binnenkijken bij: Poke Man op de Bussumerstraat

Foto: Wilke Wittebrood

De eerste poké bar van Hilversum heeft zich op de Bussumerstraat gevestigd. Wij namen 29 juli een kijkje bij de opening van Poke Man.

Dat het goed gaat met de horeca in Hilversum wisten we al, getuige de komst van ondermeer Foodhall Mout, wijnbar Vida Vineria en biercafé De Barbier. Maar nu heeft met de Hawaiiaanse poké bar Poke Man ook de nieuwste foodtrend een plekje gekregen in de Mediastad.

Wat is het?

Wat is poké eigenlijk? Een poké bowl kan het best omschreven worden als een Hawaiiaanse vissalade. Normaalgesproken gaat er verse vis, rijst en groente in en vaak worden er kruiden en dressing toegevoegd.

Foto’s

Eigenaren Daniel Julian Bemelen en Teun Lindeboom openden 29 augustus de deuren. Wij namen een kijkje in de horecagelegenheid aan de Bussumerstraat. Hieronder de foto’s die Wilke Wittebrood maakte.

Poke Man Bussumerstraat Hilversum Poke Man Bussumerstraat Hilversum Poke Man Bussumerstraat Hilversum Poke Man Bussumerstraat Hilversum Poke Man Bussumerstraat Hilversum Poke Man Bussumerstraat Hilversum Poke Man Bussumerstraat Hilversum Poke Man Bussumerstraat Hilversum Poke Man Bussumerstraat Hilversum