Succesvolle voorstelling Voor het Blok nu ook in Hilversum

Foto: Theater Kleintje Kunst

Theater Kleintje Kunst in Hilversum ontvangt vrijdag 16 februari de succesvolle voorstelling Voor het Blok van theatergroep Drie Maal Plankenkoorts.

In Voor het Blok duikt de Brabantse theatergroep in de wereld van het improvisatietheater. Aan de hand van de zeven hoofdzonden en geïnspireerd op de lokale actualiteit krijgen de acteurs prikkelende situaties voorgeschoteld. Aan hun de taak om deze situaties uit te werken tot intieme, spannende scènes.

Gastspelers

Uniek is dat in elke speelstad de professionele acteursgroep wordt aangevuld met twee of drie lokale gastspelers. Samen met de vaste kern laten zij zich voor het blok zetten. In Hilversum is theaterdirecteur Eugène Mennen, directeur van Theater Kleintje Kunst, een van de gastspelers.

Voor het eerst in Hilversum

Het succesvolle improvisatieconcept reist al twee jaar lang langs de Nederlandse theaterzalen, en is nu voor het eerst in Hilversum te zien.

Info

Kaarten voor deze voorstelling kosten € 17 en zijn te reserveren via een mail aan [email protected] of bel/sms met 06-54220108.