Wijnfestival Druif staat voor tweede editie op Marktplein

Foto: Facebook / Wijnfestival Druif

Na een succesvolle eerste editie is Wijnfestival Druif terug in Hilversum. Op 1 september staat het Marktplein wederom totaal in het teken van wijn.

Naast het Gooisch Bierfestival en het Lentebierfestival heeft ook een andere alcoholische versnapering een speciale gelegenheid in de Mediastad: wijn. In 2018 vond de eerste editie van Wijnfestival Druif plaats en dat is de organisatoren zo goed bevallen dat ze er gewoon mee doorgaan.

Wijn

De Hilversumse wijnwinkels Mijn Hemel wijnkoperij, Il DiVino, Land & Boschzigt, Vinique Wijnkoperij en Wijnbar Vintage Hilversum zorgen dat je genoeg keuze hebt.

Eten

Maar uiteraard is het ook verstandig dat je wat eet als je wijn drinkt en dus heeft de organisatie ook daar voor gezorgd. Foodhall MOUT, Foodtruck Cuban O’s, Olive Country, Echte Liefde kaas en delicatessen en Oldenhof zorgen voor voedsel.

Wijnfestival Druif is op zondag 1 september van 12 uur tot 19 uur op het Marktplein.

Kaarten

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de deelnemende partijen en aan de deur. Kaarten in de voorverkoop 15 euro en aan de deur 17,50 euro. Prijs is inclusief drie muntjes à 2,50 euro en een mooi bewaarglas.

Reacties

0