Voetbalweekend: Victoria knokt om koppositie met FC Almere

Foto: William Puyk

Voetbalweekend is terug!

Wat te denken van dit TOPaffiche, Victoria-FC Almere. Inzet de koppositie. Onze Victorianen zijn wederom aan een fantastisch seizoen bezig zijn, trotse koploper in 2B met in hun kielzog het op een 2e plaats bivakkerende FC Almere. Morgen zijn alle ingrediënten aanwezig om van een waar spektakelstuk getuige te kunnen zijn. Dus richting Jagerspaadje 26.

Wedstrijd: Victoria-FC Almere
Prognose: winst voor Victoria, een 1
Aanvang:15.00 uur, zaterdag 3 februari
Waar: Jagerspaadje 26, Loosdrecht

En dan nog een topmatch om de koppositie. Deze betreft de wedstrijd Waterwijk-Altius in 3C. De eerste wedstrijd in Hilversum dolf Altius nog het onderspit. Wat hebben zij geleerd van die nederlaag? Gaan zij met een andere tactiek het veld in of blijft Altius gewoon van eigen kracht uit gaan? Afgelopen woensdag schakelde Altius nog 2e klasse Geinoord uit voor de KNVB beker, dus met de vorm zit het wel goed. Indien onze tornado’s dezelfde vechtlust kunnen opbrengen zit er op zeker een overwinning in.

Wedstrijd: Waterwijk-Altius
Prognose: Uitoverwinning, dus een 2
Aanvang: 15.00 uur, zaterdag 3 februari
Waar: Sportpark Rie van Mastenbroek, Mosweg, Almere

FC Hilversum vorige week nog een kleine veeg uit de pan gehad van dorpsgenoot Altius. Morgen kunnen zij revanche nemen in de Vallei.
Daar zal de ervaren ploeg van trainer Karel Bonsink het Amsterdamse Wartburgia ontvangen. Een ploeg die tot op heden geen potten kan breken in de 3e klasse C. Wij verwachten dan ook een makkelijke overwinning voor onze Groen/witten.

Wedstrijd: FC Hilversum-Wartburgia
Prognose: thuisoverwinning, een 1
Aanvang: 14.00 uur, zaterdag 3 februari
Waar: Sportpark Crailoo, Hilversum

SV Loosdrecht, onze voetbalbroeders achter de slagbomen. Het gaat helaas niet bijster best met de oranjehemden. Qua spel kunnen zij gemakkelijk met de top 5 mee, maar dat doelnet vinden. Dat blijft een euvel binnen de ploeg. Wie weet schieten zij morgen de gaten in het doelnet tegen IJFC in IJsselstein? Daar gaat de Loosdrechtse manschaft heen. Trouwens, ze moeten de punten nu wel gaan pakken, daar de rode lantaarn anders aardig in zicht komt!

Wedstrijd: IJFC-SV Loosdrecht
Prognose: Gelijkspel, een 3
Aanvang: 14,30 uur, zaterdag 3 februari
Waar: Sportpark Groenvliet, IJsselstein

Op dit moment een beetje de grijze muis qua stand in 3C. Maar in het veld spelen zij als als ware groen/rood/witten. Dus zij geven genoeg kleur aan hun voetbalspel. Alleen die killersinstinct willen wij wat meer zien. Dat Do or Die verhaal. Want, voetballen kunnen ze als de beste, nu nog een wedstrijd op slot gooien. SV Olympia’25 gaat morgen naar Nieuwer ter Aa. De 8e plaats staat op het spel, maar bij winst kunnen zij zelfs weer naar plek 6 klimmen. Zo dicht staat de middenmoot bij elkaar.

Wedstrijd: Nita-SV Olympia’25
Prognose: Wij geloven in onze buffels van Berestein, een 2
Aanvang: 14,30 uur, zaterdag 3 februari
Waar: Doude van Troostwijkstraat 2A, nieuwer ter Aa

Leider in de stand voor de 2e periode betreffende de 4e klasse F. Ze zijn ijzersterk uit de winterslaap gekomen en mogen morgen hun goede vorm in Eemnes etaleren. Daar speelt ons aller OSO tegen de plaatselijke S.V. De ploeg van onze H.E. fotograaf Albert van der Ploeg.
Eemnes vorige week nog verrassend winnaar tegen OSO buurman BZC’13. Zal de Meanmachine van het Jagerspaadje 28 zich ook gaan verslikken in deze tegenstander? Wij denken van niet en dus gaan wij voor een uitoverwinning

Wedstrijd: SV Eemnes-OSO
Prognose: OSO wint, dus een 2
Aanvang: 14,30 uur, zaterdag 3 februari
Waar: Sportpark Eemnes, Noordersingel 6.

Dan is daar nog op zaterdag de wedstrijd SEC-BZC’13. BZC’13 waar vandaag bekend is geworden dat Bertus van Effrink voor 2 seizoenen als nieuwe trainer getekend heeft. Hij staat vanaf volgend seizoen aan het roer van de fusieclub. Maar dat is volgend seizoen, eerst moet huidig trainer Marks er voor zorgen dat morgen zijn ploeg in Soest de punten meeneemt naar Hilversum. De eerder gespeelde in Hilversum was een zware deceptie door vervelende omstandigheden voor de Hilversummers. Zij hebben dan ook iets recht te zetten en wij hebben daar vertrouwen in.

Wedstrijd: SEC-BZC’13
Prognose: een uitoverwinning, 2.
Aanvang: 14,30 uur, zaterdag 3 februari
Waar: Sportpark Bosstraat, Soest

En dan als laatste onze enige Hilversumse ploeg op de zondag, De Powerboys. Afgelopen zondag waren zij heer en meester tegen het Amersfoortse APWC met uitblinker doelman Peter Romein. Peter 7 jaar geleden gestopt met selectievoetbal haalde zijn ploeg door de vele blessures onder de keepers uit de brand. Hij werd na afloop zelfs gekozen tot man of the match. Of hij zondag ook keept is nog een vraagteken. Wasmeer reist in ieder geval af naar nummer laatste Vreeswijk. Powerboys er telt voor jullie maar 1 opdracht, winnen. Want als je APWC kunt pakken moet Vreeswijk met de juiste instelling geen probleem geven.

Wedstrijd: Vreeswijk-Wasmeer
Prognose: Winst voor de Powerboys, een 2
Aanvang: 14.00 uur, zondag 4 februari
Waar: Sportpark Zandveld, Helmkruid 3, Nieuwegein

Voetbalweekend