Vermiste en gevonden dieren in Hilversum week 38

Foto: Amivedi

Week 38: er zijn helaas vijf katten als vermist opgegeven. Er zijn er gelukkig ook drie terug gevonden. Help je Amivedi Gooi met zoeken?

Vermist week 38

Kat Mitsy

Mitsy is vermist sinds 20 september vanaf de Erfgooiersstraat. Ze is een grijze poes met witte bef, tijdje geleden gesteriliseerd. Dit is nog te zien op haar buikje.

week 38

 

Kater Binky

Binky is op 19 september weggelopen van de Oude Haven in Hilversum. Binky is een grote rode kater met een klein hangbuikje bij zijn achterpoten. Brede Cypersringen op staart.

week 38

Kater Hugo

Hugo is sinds 19 september vermist vanaf de Banckertlaan. Voornamelijk zwart met half wit neusje en witte voetjes, wit befje.

week 38

Poes Guusje

Guusje is al sinds 15 september vermist vanaf de Kloosterlaan in Kerkelanden. Guusje is een kruising tussen een Europese korthaar en een Maincoon/Boskat. Ze is niet groot zwart gezicht bruine vlekken over lichaam.

Week 38

Kater Gappie

Gappie is al vermist sinds 13 september vanaf de Pieter de Hooghlaan. Dikke strepen bij oogjes wit rond zijn bekje.

week 38

Gevonden week 38

Bruinzwarte kat

Er is 21 september een bruinzwart gestreepte kat gevonden op de Jacob van Campenlaan. Het is een hele lieve knuffel kat! Hij is een gecastreerde kater en nog niet heel oud maar ook niet heel jong.

Rood met witte kat

18 september is er een cypersrood met witte kat gevonden op de Loosdrechtseweg.

Week 38

Zwarte kat

18 september is er een zwarte kat gevonden op de Lorentzweg. Opvallende uitstekende nagels onverzorgd uiterlijk op borst langere haartjes.

week 38

Meer informatie is te vinden op de website van Amivedi.