Floris Voorink nieuwe lijsttrekker VVD Hilversum

Foto: VVD

Wethouder Floris Voorink is tot lijsttrekker van de Hilversumse VVD verkozen door leden van de partij. De gemeenteraadsverkiezingen zijn 21 maart 2018.

De huidige wethouder wordt met de uitverkiezing het gezicht van de Hilversumse VVD tijdens de campagne.

Hilversum is mooier

Floris Voorink is lovend over de progressie die de gemeente Hilversum boekt: “Hilversum is mooier geworden. Gezelliger. Levendiger. Er gebeurt van alles en we weten de weg naar het centrum weer te vinden. De leegstand is afgenomen. We hebben leuke, nieuwe winkels en horeca. Het marktplein is prachtig geworden, evenals Hilvertshof, Mout, Gooiland, Vida en andere sprekende voorbeelden. We hebben geïnvesteerd in kwaliteit.”

Veiligheid topprioriteit

De nieuwbakken lijsttrekker vindt dat er nog genoeg te halen valt in Hilversum. “Wij willen werken aan een Hilversum waarbij veiligheid topprioriteit heeft en we het voor mensen mogelijk maken om zich te ontplooien en kansen te grijpen. Een Hilversum waarin we ook zorgzaam zijn voor hen die dat echt nodig hebben.”

Stabiele factor

Fractievoorzitter -en voormalig lijsttrekker- Frits Vogel is blij met zijn nieuwe lijsttrekker: “Floris was zichtbaar op zijn plek in zijn functie als wethouder. Hij heeft veel gedaan voor Hilversum, was een stabiele factor in het college, met een duidelijk profiel. Wij willen absoluut nog een termijn met hem als wethouder aan de slag.”