D66 Hilversum presenteert verkiezingsprogramma 2018

Foto: D66 Hilversum / Facebook

D66 Hilversum publiceert woensdag 1 februari het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

”Hilversum is met D66 als grootste partij een fijnere plek geworden om te wonen, te werken, te leren en te recreëren.” zegt D66 lijsttrekker Wimar Jaeger. De positieve veranderingen zijn zichtbaar en merkbaar. Daar willen we mee graag doorgaan, door verder te werken aan bepaalde punten.

Standpunten

1. Groener Gooi. D66 Hilversum versterkt de natuur in het Gooi. We gaan voor het klimaat met 50% minder CO2 in 2030 en we bevorderen duurzame energie en energiebesparing.

2. Mooie Mediastad. D66 Hilversum investeert in een goed bereikbaar, veilig en gezellig centrum. We maken van de Kerkbrink een aantrekkelijk cultuurplein en van het Stationsgebied een mooi onderdeel van het centrum. We stimuleren cultuur en onderwijs en zorgen voor meer betaalbare woningen.

3. Betrokken Buurten. D66 Hilversum maakt de buurten sterk. Buurten krijgen een eigen budget om te werken aan veiligheid, onderlinge zorg, gezelligheid en meer groen. Wij garanderen bereikbare zorg voor alle Hilversummers die hulp nodig hebben.

Het volledige verkiezingsprogramma staat op de website van de plaatselijke politieke partij.

D66 kandidaten in de buurt

De D66-kandidaten voor de gemeenteraad gaan de komende maanden in gesprek met Hilversummers in buurtbezoeken, wijkdebatten, flyeracties op straat, door deur-aan- deur gesprekken en via sociale media. De punten uit het verkiezingsprogramma vormen hierbij het uitgangspunt.