Fractiemedewerker stapt over van Hilversum 1 naar Hart voor Hilversum

Foto: Hart voor Hilversum

Michiel Eerdenberg stapt over naar politieke partij Hart voor Hilversum. De fractiemederwerker en commissielid werkte bij Hilversum 1.

Het commissielid maakt vandaag (15 juni, red.) de overstap naar de grootste lokale partij van Hilversum. Bij Hart voor Hilversum wordt hij eveneens commissielid.

Goede contacten

Fractievoorzitter Karin Walters verwelkomt Michiel Eerdenberg met open armen. “Onze fractie is blij met de overkomst van Michiel. Hij is een verbinder en heeft burgerparticipatie hoog in het vaandel staan. Hij heeft goede contacten met de bewonersgroepen, zoals die bij de Lieven de Keylaan, en laat hun geluid horen in het raadhuis. Precies zoals het Hart voor Hilversum voor ogen staat. Met zijn kennis van woningbouw is Michiel een goede versterking van onze fractie.”

Woningbouw

De afgelopen drie jaar was Michiel Eerenberg fractiemedewerker en commissielid Ruimte bij Hilversum 1, waarbij hij zich vooral bezig hield met de woningbouw in Hilversum.

Enthousiast

Eerdenberg kan niet wachten om aan de slag te gaan. “Graag wil ik me aansluiten bij een grote lokale partij en vol enthousiasme mijn kennis en ervaring inzetten voor de fractie van Hart voor Hilversum om de belangen van de inwoners van Hilversum te dienen.”