Restaurantketen Eazie opent vestiging op de Groest

Foto: Eazie

Op de hoek van de Groest en de Kerkstraat opende woensdag 3 juli restaurantketen Eazie de deuren. Het is de 23ste vestiging van mede-eigenaar Shunli Huang.

Eazie is zeven dagen per week open en serveert vooral wokmeals, wraps, salades en smoothies. Ook is het mogelijk om een maaltijd af te halen. Op kort termijn is het ook mogelijk om de gerechten thuis te laten bezorgen. Alle maaltijden worden à la minute bereid met verse ingrediënten, die de gast zelf heeft uitgekozen.

Beste van Nederland

Onlangs werd de healthy food restaurantketen door GfK in een onafhankelijk onderzoek onder duizenden consumenten verkozen tot ‘Beste fastservice restaurant van Nederland’.

Vestigingen

Sinds eind 2018 opende Eazie maar liefst vijf nieuwe vestigingen. Naast Hilversum, mochten Alkmaar, Zoetermeer Oranjelaan, Den Haag Leyweg en Utrecht Centraal Station Eazie verwelkomen. Inmiddels staat de teller in Nederland op 23 vestigingen.

Bruisend Hilversum

Mede-eigenaar Shunli Huang vertelt enthousiast: ‘’We zijn trots dat we van eind 2018 tot op heden zo hard zijn gegroeid! Met de ligging in het bruisende centrum van Hilversum is dit filiaal een fijne horecaspot voor iedereen die van écht gezond eten houdt”. De ambitie van de healthy foodketen is om snel door te groeien met vestigingen in binnen- en buitenland.