Eigenaren Jumbo Larenseweg nemen filiaal Stephensonlaan over

Foto: Google Maps

Jumbo ondernemers Carl van Dam en Sipke Schoonhoven zijn vanaf maandag 3 juni de eigenaar van hun tweede supermarkt in Hilversum. Zij nemen de Jumbo aan de Hilversumse Stephensonlaan over.

Met de overname jagen de compagnons hun ambitie na om multifranchiseondernemer te worden. De Jumbo aan de Larenseweg was al van hen. Daarmee wonnen ze dit jaar de titel Hilversumse Onderneming van het Jaar.

Bekende gezichten

Van Dam: “We zijn ontzettend trots dat we vandaag een tweede Jumbo supermarkt mogen openen. Al geruime tijd waren we bezig met de voorbereidingen, en dan is het vandaag zover.” De klanten zien de bekende gezichten die ze altijd al zagen. Alle medewerkers behouden namelijk hun baan binnen Jumbo. Nieuwe gezichten zijn er ook. Eén daarvan is Jurgen van Dommelen. Hij wordt bedrijfsleider van deze vestiging. Jurgen was al een aantal jaren werkzaam als bedrijfsleider op de Larenseweg.

Persoonlijke ontwikkeling

Schoonhoven: “Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal, daarom bieden we bijvoorbeeld Jurgen de mogelijkheid om door te groeien tot ondernemende bedrijfsleider op deze nieuwe vestiging.” Jurgen: “Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging en kijk ernaar uit om morgen in deze nieuwe winkel te starten”.

Voor wie vandaag een kijkje wil nemen op de Stephensonlaan, is vanaf 13.00 uur welkom. Dan openen de nieuwe ondernemers de deuren.