Rozenhof Trouwringen genomineerd voor ‘De Beste van Nederland’

Foto: Rozenhof Trouwringen

Trouwringenspecialist Rozenhof Trouwringen gaat de uitdaging aan in ‘De Beste van Nederland’ op RTL 4. We kregen de ervaren vlogster Daphne Bogaert op bezoek en hebben samen laten zien wat Rozenhof Trouwringen allemaal in huis heeft. Wilt u dat wij deze titel winnen? De kijker is jury, dus stem op Rozenhof Trouwringen.

De Beste van Nederland

In dit dynamische Tv-programma gaat Rozenhof Trouwringen strijden voor de felbegeerde titel als trouwspecialist van heel Nederland. Wij blijven door deelname aan dit moderne programma ,ondersteund door vlogs, helemaal bij de tijd. Evenals onze moderne trouwringencollectie natuurlijk.

Rozenhof Trouwringen

Rozenhof Trouwringen is een trouwringenspecialist met veel competenties. Onze goudsmid is zeer creatief en heeft al meer dan 40 jaar passie voor zijn vak. Verder is onze vaste collectie veelzijdig: van exclusief tot budget en van modern tot klassiek. Rozenhof Trouwringen heeft alles in huis. Bovendien staan wij 7 dagen per week van 10.00 tot 22.00 uur voor uw klaar en werken wij op afspraak om persoonlijk contact met het bruidspaar te omarmen.

Vlog

Natuurlijk laten we dit allemaal in onze vlog zien, dus bent uw benieuwd naar onze romantische trouwringenstudio? Kijk dan op 16 maart om 17.00 uur naar De Beste van Nederland op RTL 4. Heeft u op 16 maart geen tijd? Geen probleem! Wij zijn zaterdag 17 maart om 15.00 uur en maandag 1 april om 15.30 uur ook op RTL 4 te zien en tevens kunt u de vlog ook na afloop rustig terugkijken op RTL XL.

Stemmen

Om kans te maken op deze unieke titel zijn we u hulp nodig, want de kijker is jury. Vindt u onze vlog leuk en wilt u dat wij kans maken op de titel “De Beste Trouwspecialist van Nederland” ? Breng dan nu uw stem uit op Rozenhof Trouwringen.

Bekendmaking winnende vlog

De winnende vlog wordt op donderdag 25 april om 19.00 uur bekend gemaakt in een live-uitzending op de Facebookpagina van De Beste van Nederland.