Rozenhof Trouwringen viert 10-jarig bestaan (advertorial)

Foto: Rozenhof Trouwringen

2019, het jaar waarin Rozenhof Trouwringen alweer 10 jaar bestaat. Dit is echter niet het enige jubileum op het landgoed “De Rozenhof”. Juweliershuis Verbree bestaat namelijk al 50 jaar! Wij trakteren onze toekomstige klanten de aankomende periode met 20 % korting op de gehele collectie en geven trouwringenshows door heel Nederland.

2019: 2 jubilea op landgoed “De Rozenhof”

2019 is het jaar dat niet alleen trouwringenspecialist Rozenhof Trouwringen 10 jaar bestaat, maar ook bestaat Juweliershuis Verbree dit jaar 50 jaar! Onze goudsmeden hebben al 50 jaar ervaring en kennis van heel veel juwelen en extra veel op het gebied van trouwringen. Verder hebben wij een exclusieve collectie opgebouwd op het gebied van trouwringenstijlen, materialen en afwerkingen. Daar zijn wij mega trots op!

Bruidsparen, bedankt!

Wij zijn de bruidsparen die een bezoek hebben genomen aan ons landgoed “De Rozenhof” erg dankbaar. Zij hebben ons de mogelijkheid geboden om bij te dragen bij hun mooiste dag.

Klanten worden getrakteerd

Dit jaar trakteert Rozenhof Trouwringen de toekomstige klanten op iets heel moois. We beginnen namelijk met een korting van 20 %. Waarop dan? Op onze gehele collectie! Bent u ook benieuwd naar onze uitbundige collectie met 20 % korting? Maak een totaal vrijblijvende afspraak bij Rozenhof Trouwringen en kom erachter wat wij allemaal te bieden hebben. Wij hopen u snel te zien op ons landgoed “De Rozenhof”.

Trouwringenshows door heel Nederland

Rozenhof Trouwringen organiseert dit jaar ook trouwringenshows door heel Nederland! Deze shows vinden plaats in hotels en wij zullen hier aanwezig zijn om u te helpen bij het zoeken naar de prefecte trouwring uit onze collectie. Wij nemen niet alleen de diverse trouwringen mee, maar ook is de 20 procent korting geldig tijdens deze trouwringenshows. Benieuwd wanneer we bij u komen? Bezoek onze website.