Trouwringenshow Hilversum

Foto: Rozenhof Trouwringen

Rozenhof Trouwringen start in 2019 weer met de hotelshows. Hier presenteren wij onze uitbundige collectie trouwringen. Rozenhof Trouwringen trakteert u tijdens de trouwringenshow op 20 % korting bij aankoop van een trouwringenpaar. Kom op 20 januari 2019 naar Van der Valk Hotel Hilversum- De Witte Bergen en ervaar wat Rozenhof Trouwringen te bieden heeft.

Waar?

Om het de bruidsparen in Hilversum en omgeving iets aangenamer te maken en de lange reis te vermijden, komt Rozenhof Trouwringen met alle liefde bij de liefdes stellen in Hilversum. Rozenhof Trouwringen komt samen met hun collectie bij Van der Valk Hotel Hilversum – De Witte Bergen.

Wanneer?

Op 20 januari 2019 is Rozenhof Trouwringen met haar kennis, ervaring, liefde en natuurlijk de grootse collectie trouwringen in Hilversum te vinden om bruidsparen te helpen bij het uitzoeken van dé perfecte trouwring.

Is een afspraak maken verplicht?

Ja, wij werken tijdens de hotelshows op afspraak. Rozenhof Trouwringen heeft hiervoor gekozen, omdat we op deze manier de persoonlijke aandacht met de bruidsparen behouden.
De bruidsparen kunnen telefonisch een afspraak maken door te bellen met: 0528-391222 of 06-54640941.
Ook kunt u mailen naar [email protected]. Vervolgens ontvangen de bruidsparen per mail een bevestiging.
Of via Online agenda.

Welk tijdstip?

U kunt in Hilversum nog een afspraak maken voor de tijden:
12:00 uur, 13:00 uur, 14:00 uur,
15:00 uur, 16:00 uur en 17:00 uur.

Wat kunt u verwachten van deze hotelshow?

Tijdens de hotelshow maken bruidsparen kennis met de collectie van Rozenhof Trouwringen en de verschillende stijlen die wij te bieden hebben. Zo kunnen bruidsparen ook bij ons terecht om eventuele ontwerpen aan te kaarten die onze goudsmid voor hen kan gaan realiseren. Ook beschikt onze collectie over een grote variatie in diamanten en edelstenen. Wij gaan samen met de bruidsparen opzoek naar de trouwring die bij hen past. Tijdens deze hotelshow hanteert Rozenhof Trouwringen een korting van 20 procent bij aankoop van een trouwringenpaar.

trouwringenshow

Vragen?

Voor eventuele vragen is Rozenhof Trouwringen 7 dagen per week telefonisch beschikbaar van 10.00-22.00 uur. Ook zijn wij per mail te bereiken via: [email protected].