Stukje Limburg in Hilversum met delicatessenzaak Lekker Limburg

Foto: Lekker Limburg

Advertorial | De winkel Lekker Limburg met lunchroom en terras is gevestigd in een prachtig monumentaal pand van 1887. Hier is Thorsten Wehrens, een echte Limburger, neergestreken die weet wat het echte bourgondische leven inhoud.

Joi de vivre is Thorsten op zijn lijf geschreven. Vol trots praat hij over zijn mooie Zuid-Limburg en de heerlijke gerechten die daar vandaan komen. Natuurlijk ontbreekt de bekende zachte G niet bij deze ondernemer.

Passie voor koken

In het verleden heeft Thorsten in gerenommeerde restaurants gewerkt waar zijn passie voor koken alleen maar sterker werd. Bij Lekker Limburg-Hilversum gaat hij verder met het bereiden van bourgondische gerechten.

Heerlijke gerechten

Zijn ingrediënten komen uit het mooie Zuid-Limburg waar hij de heerlijkste bourgondische gerechten mee bereid. De maaltijden hebben een Europees tintje. Denk hierbij aan Griekenland, Italië en Frankrijk.

Het randassortiment in de winkel is 100% Limburg: mooie wijnen, verse vlaaien, bijzondere mosterd, jams, chutneys, sappen, bieren, stropen, meel en nog veel meer.

Catering op maat

Ook voor catering opdrachten op maat zoals bedrijfslunches, feesten, partijen, uitvaarten, recepties en baby showers bent u bij Lekker Limburg-Hilversum aan het juiste adres. Sinds kort kunnen de maaltijden ook via de app van de landelijke bezorgdienst Thuisbezorgd.nl bij u thuis wordt bezorgd in Hilversum. Deze bezorging gaat super snel en is duurzaam dankzij het gebruik van een E-Bike.

Echte Limburgse vlaai

Loop zeker eens binnen bij Lekker Limburg-Hilversum en waan je in het mooie Zuid-Limburg. Wist u trouwens dat wij ook koffie met “echte” Limburgse vlaai verkopen voor 4,95.