Werk aan je fitheid met een personal trainer bij fit20 in Hilversum

Foto: fit20 Hilversum

Advertorial – Wil je in het nieuwe jaar aan je fitheid en gezondheid gaan werken? fit20 in Hilversum is de perfecte plek voor personal training.

fit20 zit sinds 2014 op het Arenapark in Hilversum. Eigenaar Jan Koetsier kan duidelijk zijn over de voordelen van de personal training bij zijn studio. “fit20 onderscheidt zich door één op één te trainen met een personal trainer. dat gebeurt op afspraak eenmaal per week. Met volop privacy, in een frisse ruimte zonder afleidende zaken zoals spiegels en muziek”, legt hij uit.

Weinig tijd

Deze fitnessmethode is geschikt voor iedereen, maar ook zeker voor mensen die tijd te kort komen. “Door de korte tijdsduur en door effectief te trainen is fit20 geschikt voor mensen die sporten in een sportschool niets vinden en ook voor mensen met weinig tijd, zoals ondernemers en moeders.”

Senioren

Daarnaast licht Koetsier nog een andere groep mensen uit. “Ook mensen met licht lichamelijke klachten kunnen bij ons terecht, een van mijn trainers is fysiotherapeut. Voor senioren is de training in het bijzonder goed om de spieren actief te houden en zo langer van een fit lichaam te kunnen genieten.”