Bazs Fine Food & Wines opent op de Havenstraat

Foto: Lola van Arum

Bazs Fine Food & Wines opent Dinsdag 7 november haar deuren aan de Havenstraat 15 in Hilversum. De winkel gaat om 10.00 uur open.

De winkel Bazs Fine Food & Wines, ligt naast het in april geopende restaurant Bazs Ontbijt – Lunch – Borrel – Diner. De officiĆ«le opening van de winkel is op dinsdagavond 7 november om 20.00 uur en wordt verricht door wethouder Floris Voorink.

Havenstraat

Wethouder Voorink is ook wijkwethouder voor het centrum van Hilversum waar de Havenstraat onderdeel van is. De Havenstraat transformeert steeds meer in een gezellig winkel- en uitgaansgebied waar je terecht kunt bij speciaalzaken en restaurants.

Samenwerking

Net zoals het naastgelegen restaurant Bazs is ook Bazs Fine Food & Wines een samenwerking tussen ondernemer Shiva de Winter en Wim Bastiaanse. De dagelijkse leiding van de delicatessenwinkel ligt in de handen van Wim Bastiaanse en Janneke Sapthu.

Fijnproever

Wim heeft ruime ervaring opgedaan in diverse restaurants, delicatessenzaken en traiteurs. Hij is binnen Hilversum vooral bekend van Salsa Verde en Mijn Hemel op de Gijsbrecht van Amstelstraat. Janneke heeft zes jaar lang haar eigen winkel gehad in Utrecht, Hooft kaas wijn en delicatessen. Janneke en Wim hebben al eerder samengewerkt bij Lekkernijen in Soest. Zij bundelen opnieuw hun krachten.

Eigen keuken

Het assortiment is met zorg samengesteld en bestaat onder andere uit Hollandse boerenkaas, maaltijden uit eigen keuken, een assortiment wijnen uit alle windstreken, brood van Matthijs Boon, vers gebrande noten, bonbons van Manfred Spaargaren, buitenlandse kaasjes en natuurlijk de Rucola Tapenade.

Openingstijden

Vanaf dinsdag 7 november is Bazs Fine Food & Wines geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Foto: Lola van Arum