Binnenkijken bij: Wijnbar VIDA Vineria

Foto: Wilke Wittebrood

Het vernieuwde Marktplein in het centrum van Hilversum krijgt steeds meer vorm. Wijnbar VIDA Vineria is de nieuwste toevoeging. Wij namen binnen een kijkje.

Wijnbar VIDA Vineria ontkurkte 6 juni voor de eerste keer een fles. Eigenaar Edwin Spitsbaard en consorten hebben in afzienbare tijd een mooi pand uit de grond gestampt. Het gemeentelijk monument uit 1880 was jaren een doorn in het oog van menig Hilversummer. Nu is het, zeker van binnen, onherkenbaar mooi.

Tuin

Er is met gevoel voor detail aan het pand gewerkt. Zo zijn bijvoorbeeld de vloertegels uit Spanje gehaald. VIDA Vineria heeft twee tuinen. Eentje is een meer traditioneel terras, de naastgelegen tuin is speels ingericht. Zo hangen er hangmatten en is er een zitkuil.

Foto’s

We kunnen er wel over vertellen, maar je kunt het beter met eigen ogen bekijken. Wij gingen langs en maakte de onderstaande foto’s.

Vida Vineria Groest Hilversum Vida Vineria Groest Hilversum Vida Vineria Groest Hilversum Vida Vineria Groest Hilversum Vida Vineria Groest Hilversum Vida Vineria Groest Hilversum Vida Vineria Groest Hilversum Vida Vineria Groest Hilversum Vida Vineria Groest Hilversum Vida Vineria Groest Hilversum Vida Vineria Groest Hilversum