[Advertorial] Aan het stuur van je eigen loopbaan, ook na je 50ste

Foto: Eigen beeld

Yolanda Bos en Annette Marcelis hebben een workshop ontwikkeld om te ontdekken dat er na je 50e nog mogelijkheden zijn om je loopbaan nieuw leven in te blazen: de eendaagse workshop LeF50+.

Lukt het jou om fris en vrolijk door te werken tot je 67e? Zou je na je 50e een carrièreswitch willen maken? Twijfel je of dat nog wel mogelijk is op deze leeftijd? Dan is deze workshop misschien wel wat voor jou.

Yolanda en Annette in hun eigen woorden

“LeF staat voor Loslaten en Floreren. Het zijn twee thema’s die centraal staan in onze workshop. De sprong wagen naar iets nieuws is griezelig. Want hoe maak je die? Belangrijk is dat je je geen slachtoffer voelt, maar de regisseur bent over je loopbaan.

We geven de workshop op een inspirerende locatie. De deelnemersgroep is klein; maximaal 6 personen. In de workshop gebruiken we uitdagende werkvormen waarmee we je een beetje uit je comfortzone trekken. Dit alles in een veilige omgeving.

In het ochtenddeel van de workshop gaan we aan de slag met het thema Loslaten. Je onderzoekt patronen en belemmerende overtuigingen waarvan je het lastig vindt om voorbij te kijken.
In de middag staat het thema Floreren centraal. Je gaat met nieuwe veerkracht aan de slag met de inzichten die eerder zijn opgedaan.
Aan het eind van de workshop maak je een concrete afspraak met jezelf voor een volgende stap, hoe klein dan ook.

Wil je meer weten over de workshop of over ons? Kijk op yolandabos.nl/cocreatie.”