Remy Bonjasky opent deuren Bonjasky Academy Hilversum

Foto: Remy Bonjasky Academy

Op 6 januari 2020 opent de Bonjasky Academy haar deuren in Hilversum. Voormalig drievoudig K1-kampioen Remy Bonjasky opende eerder al een vestiging van zijn fight, fitness en health gym in Almere en strijkt nu ook neer in Hilversum.

Vanaf januari kunnen enthousiaste (vecht)sporters uit het Gooi en omstreken terecht bij de nieuwste Bonjasky Academy voor afwisselende kwaliteitslessen, professionele begeleiding en gepassioneerde en de toegewijde Bonjasky trainers voor een ongeƫvenaarde sportervaring.

De eerste Bonjasky Academy werd in 2010 geopend in Almere en is een vernieuwende fight, fitness & health gym met Remy aan het roer. De academy vormt een kweekvijver voor jong en oud vechtsporttalent die onder andere begeleid worden door de voormalig wereldkampioen. In de gym kan men terecht voor kickboks-, MMA-, boks-, fitness- en personal trainingen. Remy Bonjasky en zijn team hebben in Almere al vele topvechters gecoacht. Om ook enthousiaste (vecht)sporters uit het Gooi en omstreken een kans te geven om de energie van de lessen te ervaren opent Bonjasky Academy een tweede vestiging in Hilversum op 6 januari 2020.

Van recreanten tot ervaren krachten

Bij de Bonjasky Academy worden zowel recreanten, als beginnende en meer ervaren (vecht)sporters fysiek en mentaal uitgedaagd om tot het uiterste te gaan. De hoge intensiteit van de trainingen die in de sportschool worden gegeven bieden alleen maar voordelen voor ieder lichaam, of het nu om kickboksen, boksen, mixed martial arts, fitness of power & conditioning gaat. Je hoeft geen ervaren sporter te zijn om te kunnen trainen bij de Bonjasky Academy, voor ieder is er persoonlijke begeleiding. Daarnaast worden er ladies only en jeugdtrainingen aangeboden.

Hilversum

De Bonjasky Academy in Hilversum, die maar liefst een oppervlakte van 400m2 zal beslaan, opent op 6 januari op Oude Amersfoorsteweg 127A, Hilversum. Naast de ideale ligging en de kwaliteitslessen kan men er ook terecht voor fitness op de nieuwste apparatuur van Technogym. Met 20 bokszakken op de begane grond en een fitness ruimte in de vrije zaal, is er veel ruimte voor kickboks-, boks-, MMA- en power- & conditielessen.