Stichting Present Hilversum viert eenjarig bestaan

Foto: Pixabay

Stichting Present Hilversum viert feest vanwege het eenjarig bestaan. De stichting komt op voor arme, zieke en eenzame Hilversummers.

Veel mensen in Hilversum hebben te maken met eenzaamheid, armoede of ziekte en kunnen de hulp van anderen goed gebruiken. Gelukkig zijn er ook veel Hilversummers die graag iets voor een ander willen betekenen. Maar hoe help je iemand? Wie help je dan? En waar moet je dan beginnen?

Op elkaar letten

Stichting Present Hilversum wil een beweging in Hilversum stimuleren waarbij steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien. Dat doen ze door eenmalige ontmoetingen te organiseren waarbij mensen die iets willen betekenen zich in groepen inzetten voor een mede Hilversummer die de hulp goed kan gebruiken. Op deze manier slaan ze een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

Uitgenodigd

Iedereen is uitgenodigd om het eenjarig bestaan met de stichting te vieren op woensdag 2 oktober van 16.00-17.00 uur in wijkcentrum St. Joseph (Minkelersstraat 71). Onder het genot van hapje en drankje zal Present Hilversum, in aanwezigheid van wethouder Karin Walters, stilstaan bij het afgelopen jaar.