Met deze interieurtips is jouw badkamer klaar voor 2019

Foto: Mastello

De badkamer is misschien wel de ruimte in het huis die de minste aandacht krijgt. Dit terwijl we onszelf er toch iedere dag klaarmaken voor een nieuwe dag. Of je nu je hele badkamer wilt verbouwen of maar een kleine aanpassing wilt doen. Met deze 3 tips zorg je ervoor dat jouw badkamer de aandacht krijgt die ze verdiend!

Zwarte kranen

Zwarte kranen zijn razend populair. Met zwart kun je namelijk alle kanten op. Het combineert makkelijk met andere kleuren en materialen en is tijdloos. Daarnaast kan het in veel stijlen worden toegepast. Een vrijstaand bad met glimmende zwarte kraan geeft een luxueuze uitstraling. Terwijl een zwarte kraan met matte afwerking de perfecte aanvulling is in een industriële badkamer. Daarnaast geeft het je badkamer een stoere look.

Urban jungle

Planten en natuurlijke tinten en materialen zie je steeds vaker terug. Maak van je badkamer een heuse urban Jungle met een badkamermeubel van Teak of mooie plant. Naast dat planten in de badkamer heel hip zijn, zijn ze ook nog eens super handig. Planten hebben namelijk een zuiverende functie. Hierdoor halen ze allerlei schadelijke stoffen uit de lucht en zorgen ze ervoor dat schimmels met de grond gelijk worden gemaakt. Dat betekent een schonere en frissere badkamer!

Focus op de vloer

Wil je je badkamer een echte boost geven? Leg dan de focus op de vloer. Hierdoor til je je badkamer écht naar het volgende level. Kies voor een industriële badkamer bijvoorbeeld voor een betonnen gietvloer. Dit zorgt voor een stoere look. Wil jij een speelse badkamervloer? Ga dan voor een tegelpatroon. Kies verschillende kleuren en maak zelf een mooi patroon of ga voor een hexagon tegel. Trek een deel van de vloer door op de muur voor een nog groter wauw effect.

Wil jij in binnenkort ook iets aan je badkamer doen? Bij Mastello ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar mooie producten en innovatieve materialen. De kracht van Mastello ligt bij het samenbrengen van wensen, mogelijkheden en ideeën. De koperen, gouden en mat zwarte kranen die Mastello aanbiedt zijn perfect als je op zoek bent naar een uniek interieur.