Horecaconcept Bazs verovert Hilversumse Havenstraat

Foto: Bazs

Wat begon met een restaurant is afgelopen jaar is uitgebreid met een eigen winkel en een bar. Shiva de Winter verovert de Havenstraat in Hilversum met zijn horecaconcept Bazs.

Het Bazs concept dat ondernemer Shiva de Winter heeft bedacht samen met zijn schoonfamilie, de bekende horecafamilie Bastiaanse, draait op volle toeren. Meer en meer mensen weten de succesformule te vinden aan de kop van de Havenstraat. “Bazs bezit alle facetten die nodig zijn om gasten een geniet momentje te bezorgen”. De Winter is vol lof over het avontuur dat klein begon maar nu toch serieuze business is.

Bruisend pand

Het restaurant draait onder leiding van Chefkok Boris Bastiaanse. Ieder bord gaat langs zijn oog en moet tot in de puntjes verzorgd zijn. In de open keuken worden de gerechten met liefde en passie bereid, dat zie en dat proef je! Iedere maand is het weer een verrassing wat de wisselende internationale kaart brengt. “Succes verzekerd om je vingers bij af te likken”. Bazs biedt voor ieder wat wils van gevulde vegetarische maaltijden tot een stevig vleesgerecht en van vers gebakken taart tot rijkelijk belegde broodjes. De Winter had zijn kantoor eerst recht tegenover het restaurant zitten. “Door mijn raam kon ik het pand zien en kwamen de ideeën om er een bruisend pand van te maken”.

Bazs Bites

In het midden bevindt zich de winkel Bazs Bites. De delicatessenwinkel met een ruim assortiment aan eten en drinken ligt vol lekkernijen. Het motto is lekker eten en drinken voor jezelf of iemand anders, Bazs Bites is gespecialiseerd in het verzorgen van originele geschenken. Tevens verzorgd de winkel catering op maat, van een gezellige borrel tot grote bedrijfscatering ben je bij Bazs aan het juiste adres. De winkel biedt een verlenging op de beleving van gasten en maakt het mogelijk om thuis te genieten van de heerlijkheden die je bij Bazs hebt ontdekt. Veel dranken die geschonken worden in het restaurant en de bar en sommige maaltijden die geserveerd worden zijn in de winkel verkrijgbaar. “Je ziet dat wanneer gasten genoten hebben zij graag nog eens binnenstappen en dit thuis dunnetjes over willen doen”. De Winter is ervan overtuigd dat dit mensen de ultieme keuzemogelijkheid biedt.

Gezelligheidsplek

Als laatst aan het rijtje toegevoegd is Bar Bazs, een gezelligheidsplek. “De Bar is een plek waar een breed publiek zich thuis kan voelen. Door het ultieme huiskamergevoel kom je naast ontspanning ook tot rust”. De Winter over de laatste aanwinst: “Mensen zoeken gezelligheid, door het organiseren van onder andere een wekelijkse pub quiz en verschillende spelletjesavonden breng je mensen tot elkaar”. Samen spelletjes spelen zorgt voor overleg, nadenken, samen of juist tegenwerken, naast dit alles brengt het ontspanning met zich mee. Dit haalt je uit de dagelijkse sleur waardoor je even niet hoeft na te denken over alles wat moet gebeuren. Heb je iets te vieren? Bar Bazs is dé plek om een feestje te vieren. Huur de bar af inclusief bedienend personeel die je gasten voorzien van heerlijke verse hapjes en drankjes. Daarnaast heb je al onze spelletjes tot je beschikking waarmee je een ongedwongen sfeer kunt creëren en een gezellig middag of avond beleefd.