Eén dag gratis chocola voor iedereen op station Hilversum

Foto: Hands Off

Nee, het is geen droom: binnenkort wordt er gratis chocola uitgedeeld op station Hilversum. Dit gebeurt in het kader van de nieuwe ‘Dag voor Jezelf’.

Sinds dit jaar bestaat de nationale Dag voor Jezelf. Nederland barst van de nationale dagen. Er is een dag voor alle vaders, alle moeders, een dag waarop we extra lief zijn voor dieren en eentje voor de secretaresse. Maar een dag die helemaal in het teken van jezelf staat, daar heb ik nog nooit van gehoord. Eigenlijk bizar, vinden ze bij Hands Off My Chocolate, dat die dag nog niet bestaat.

Tijd voor jezelf

Hands Off My Chocolate heeft onderzoek gedaan onder maar liefst 400 chocolade liefhebbers, en de resultaten liegen er niet om. Ruim twee derde blijkt het moeilijk te vinden om zichzelf op de eerste plek te zetten. We zijn vaak geneigd onszelf op nummer 2 te zetten. Ruim twee derde van alle vrouwen zou vaker voor zichzelf willen durven kiezen en zelfs drie kwart zou vaker een moment voor zichzelf willen hebben. Het hele jaar door denken aan en stilstaan bij alles en iedereen kan soms vermoeiend worden. De persoon om wie je hele leven draait, jij, wordt bijna vergeten.

Bewust

Door een nationale dag uit te roepen om helemaal aan jezelf te denken, wil chocolademerk Hands Off My Chocolate mensen er nog meer bewust van maken dat ze vaker tijd voor zichzelf moeten nemen. Dus neem op 1 oktober een dag vrij, boek een massage, neem een uitgebreid bad of een heerlijke douche, of doe juist een dag he-le-maal niks.

Gratis Chocola

Ook kan je 1 oktober gratis chocolade halen op Hilversum Station.