Gemeente Hilversum blijkt zeer slecht bereikbaar per telefoon

Foto: Wilke Wittebrood

De gemeente Hilversum heeft een hoog aantal gemiste oproepen en behoort daardoor tot de groep ‘slecht bereikbare telefoonnummers’. Dat blijkt uit onderzoek van Places Antwoordservice.

Inwoners van Hilversum kunnen voor vragen aan de gemeente telefonisch contact opnemen. Het telefoonnummer kan onder andere gevonden worden op Telefoonboek.nl. Volgens bezoekers van deze website blijkt het nummer niet altijd bereikbaar te zijn.

Onderzoek

Op Telefoonboek.nl kunnen mensen telefoonnummers vinden van personen en bedrijven. Ook telefoonnummers van gemeentehuizen zijn hier te vinden. Bezoekers van de website kunnen nadat zij het nummer hebben gebeld aangeven of het telefoonnummer goed bereikbaar was. Indien een telefoonnummer meer dan drie gemiste oproepen heeft wordt het in het bestand opgenomen als ‘slecht bereikbaar’.

Resultaten

Volgens de beoordelingen van bezoekers van Telefoonboek.nl heeft het telefoonnummer van de gemeente Hilversum 206 gemiste oproepen. De gemeente Hilversum behoort tot de slechtst bereikbare gemeenten van Noord-Holland.