Herstellingsoord Villa Overbosch in nieuwe handen

Foto: Villa Overbosch

De Hilversumse vastgoedondernemer Sjan van Ettekoven verkoopt het statige pand Villa Overbosch aan vermogensbeheerder Bouwinvest.

Villa Overbosch is een herstellingsoord uit 1905 in Hilversum met een eigen landschapstuin van twee hectare. Het pand biedt een tijdelijk thuis aan mensen die zorg en begeleiding nodig hebben bij hun herstel. Deze locatie van Herstelzorg Nederland heeft 40 kamers.

Chateau Briand

Vastgoedondernemer Sjan van Ettekoven is bekend van de Hilversumse slagerij Chateau Briand en eigenaar van landgoed en kasteel Beverweerd in Werkhoven. Van Ettekoven is een vaste partner van Blueprint Group als het gaat om het vastgoed.

Zeer verheugd

Blueprint Group is gericht op het ontwikkelen van woon(ontzorg)projecten in binnenstedelijke gebieden en in aantrekkelijke buitengebieden. Matthijs Wolters, Directeur Blueprint Group, is zeer verheugd met de verkoop.”De villa wordt helemaal gerevitaliseerd. In samenwerking met een architect wordt er gekeken hoe Villa Overbosch van binnen en van buiten haar gasten nog beter van dienst kan zijn.”