Nabeschouwing: SV Loosdrecht laat niets heel van VVZ’49

Foto: Piet van Bemmelen

Een aantal mooi resultaten kleuren het Hilversumse voetbalweekend. Maar SV Loosdrecht spant de kroon en vaagde VVZ’49 compleet weg. William Puyk beschouwt.

SV Loosdrecht – VVZ’49

Het was eindelijk eens goed genieten achter de slagbomen. Wat werd er huis gehouden door onze voetbalvrienden uit KNORRtown. SV Loosdrecht veegde in de streekderby tegen VVZ’49 uit Soest hun gasten met 8-0 van de mat. Na weken van pech, onnodig gelijkspel of een kleine nederlaag, staat deze uitslag als een huis. Doelpuntenmakers: Sercan Ozturk (2x), Chamiel Hok a Hin (2x), Bas Seldenrijk (2x), Anthony Albert en Nickay Schenk.

Uitslag: klinkende 8-0 zege SV Loosdrecht

Victoria – FC De Bilt

Waar euforie heerste aan de Rading was de teleurstelling iets verderop op het Jagerspaadje zichtbaar. Een op zekere 2e periodetitel werd alsnog door Victoria verspeeld. Niemand had rekening gehouden met het mislopen daarvan en toch gebeurde het. Victoria kwam thuis niet verder dan 0-0 tegen FC de Bilt. Daar Roda’46 zijn wedstrijd met 3-0 won grepen zij alsnog op doelsaldo de 2e periodetitel. Pleister op den wonde is dat Victoria nog steeds koploper is in 2B.

Uitslag: Bloedeloze 0-0

JOS/W – FC Hilversum

FC Hilversum moest winnen om aansluiting bij de koploper te houden. Echter hadden zij dan wel de zware taak om in Amsterdam bij JOS/W dit te bewerkstelligen. En onze strijders uit de vallei slaagde daarin, het verschil was minimaal maar zolang je er 1 meer scoort dan je tegenstander ben je winnaar. Doelpunten FC Hilversum; Hibbert Landeno en Jerraynell v.d. Pol

Uitslag: 2-1 zege FC Hilversum

ASC Nieuwland – Altius

Altius beleefde een vreemde wedstrijd in Amersfoort bij ASC Nieuwland.
De Hilversummers hadden sowieso iets recht te zetten na de beschamende thuisnederlaag waar een voorsprong van 5-2 alsnog werd weggegeven.
Helaas kwamen onze oranje/zwarte toppers niet verder dan een 2-2 gelijkspel, waarbij de scheidsrechter nog een hoofdrol voor zich opeiste. Doelpunten Altius; Bilal el Morabet en Glenn Hemmers.

Uitslag: 2-2

SV Olympia’25 – Cobu Boys

En dan was het ook vuurwerk op het Kininelaantje 11 waar SV Olympia’25 als gastheer het zwalkende Cobu Boys ontving. Met een overduidelijke 6-2 overwinning konden er weer 3 punten worden bijgeschreven. Doelpunten SV Olympia’25: Badr Rhassisse (4x), Ilias El Mazouji en Mo Moamedi.

Uitslag: ruime 6 – 2 overwinning Olympia

OSO – Vliegdorp

Onze twee vertegenwoordigers in de zaterdag 4e klasse F speelde allebei thuis op het Jagerspaadje. OSO nog volop meestrijdend voor de titel en de 2e periodetitel pakte een zakelijke overwinning, 3-1. Mike van ’t Velt(2x) en een e.d. van Vliegdorp

Uitslag: 3-1 overwinning OSO

BZC’13 – FZO

BZC’13 trof misschien wel de zwaarste tegenstander van alle Hilversumse ploegen. Zij moesten aantreden tegen de koploper FZO. En dat bleek ook na 90 minuten. De gasten uit Zeist waren inderdaad een maatje te groot.

Uitslag: afgetekende 3-0 nederlaag BZC

Sporting’70 – HSV Wasmeer

En dan onze enige ploeg op de zondag, HSV Wasmeer. Zij togen naar Utrecht waar aangetreden moest worden tegen Sporting’70. Een ploeg die te pakken moest zijn. Helaas werd het niet de dag van de Powerboys. Nog steeds getroffen door vele blessures hielp de rode kaart voor Jordi van Dalen ook niet mee aan een positief resultaat. Sporting’70 trok aan het langste einde met 2-1. Voor Wasmeer scoorde nog wel Tico Mulder.

Uitslag: nipte 2-1 nederlaag Wasmeer

Reacties

article
7540
Nabeschouwing: SV Loosdrecht laat niets heel van VVZ'49
Een aantal mooi resultaten kleuren het Hilversumse voetbalweekend. Maar SV Loosdrecht spant de kroon en
https://hilversum.nieuws.nl/nieuws/7540/sv-loosdrecht-laat-niets-heel-vvz49/
2018-03-13T17:01:51+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/162/2018/03/13162927/SV-Loosdrecht-Hilversum.jpg
Hilversum, nabeschouwing, sv loosdrecht, vvz'49
Nieuws