OSO boekt knappe uitoverwinning en drie afgelastingen

Helaas werden er afgelopen weekend drie wedstrijden afgelast vanwege het slechte weer. William Puyk doet de nabeschouwing van de overige wedstrijden, waaronder een knappe uitoverwinning van OSO.

Een speelronde met helaas drie afgelastingen: FC Hilversum – SV De Meer, Victoria – De Meern en SV de Vecht – SV Olympia’25. Het is eveneens de laatste speelronde van 2017!

Bunnik’73 – OSO

OSO deed in goede zaken met betrekking tot de tweede periodetitel waar zij na de winterstop in meestrijden. Uit tegen nummer 4 werd een knappe en verdienstelijke overwinning geboekt. OSO, die als nummer 6 het nieuwe jaar in gaat, strijdt voor de tweede periodetitel én voor het kampioenschap.

Uitslag: 2-3 winst OSO
Doelpunten OSO: Igor Tadic, Daan Ehrenburg en Ismael Bazzahi

Roda’46 – SV Loosdrecht

En weer stonden ze voor en wéér lukte het niet om het vast te houden! Nachtmerries krijgen wij er van. Oké, een gelijkspel bij Roda’46 is zich niet slecht, goed zelfs. Maar er zat meer in. SV Loosdrecht was over negentig minuten gezien de betere ploeg, maar werd slechts beloond met één punt. Ook achter de slagbomen maken ze zich op voor de feestdagen. SV Loosdrecht, de gelijke spelen worden in 2018 ingeruild voor overwinningen en dan komt alles nog goed dit seizoen!

Uitslag: 2-2
Doelpunten Loosdrecht: Antonio Cvetkovic en Jeroen Lamme

SV Baarn – BZC’13

Waar BZC’13 in de eerste seizoenshelft vaak oogstrelend voetbal liet zien maar de punten vergat mee te nemen, was het nu andersom. Het was de minste wedstrijd van het seizoen en toch pakte BZC’13 in Baarn een punt tegen de plaatselijke SV. Nadat de thuisploeg in de tweede helft op 1-0 was gekomen, schoot Kelvin van der Veen namens de Hilversummers in de extra tijd alsnog de gelijkmaker tegen de touwen.

Uitslag: 1-1
Doelpunten BZC’13: Kelvin van der Veen

Nita – Altius

Altius keerde met een vreselijke kater van Nieuwer ter Aa tot Tokio terug op Sportpark Berestein. Daar waar iedereen dacht dat onze Tornado’s de winterstop als Herbstmeister in zouden, gaan kregen ze door een 3-1 nederlaag de deksel op de neus. Door winst van Waterwijk op BFC zijn het de Almeerders die uiteindelijk met de titel aan de haal gaan. Altius likt zijn wonden en zal even moeten wachten voordat ze revanche kunnen nemen voor deze onnodige nederlaag.

Uitslag: 3-1
Doelpunten Altius: Stef Kaashoek

VVZA – HSV Wasmeer

HSV Wasmeer sloot zondag de eerste helft het voetbalseizoen af voor voetbalbolwerk Hilversum. In de keistad bij nummer 2 VVZA hebben zij zichzelf slechts voor de helft beloond. Een gelijkspel dat qua kansen een dikke overwinning had moeten opleveren. Nadat de Powerboys door twee schoonheidsfoutjes achter was gekomen, kregen zij zes a zeven opgelegde kansen. Het werd uiteindelijk 2-2.

Doelpunten Altius: Martijn Brundel, Mats de Jong

Nabeschouwing

De eerste helft van het seizoen 2017-2018 zit er op. Aankomende week zullen wij de eerste seizoenshelft nabeschouwen. Eind januari 2018 wordt de competitie hervat.

Hierbij wil ik alle lezers van Hilversum.nieuws.nl prettige kerstdagen, een goed uiteinde en gezond 2018 toewensen!