Derde Helft: FC Hilversum sloopt Cobu Boys, Altius wint lastige pot

De Hilversumse clubs schoten met scherp en in 2B en 3C staat nu een Hilversumse ploeg bovenaan. In de Derde Helft beschouwt William Puyk het afgelopen voetbalweekend.

Victoria – TOV

Victoria had het thuis zwaar tegen het Baarnse TOV. Nadat de kaartenregen was neergedaald (elf stuks) floot de scheidsrechter bij een 2-1 stand af. Toch nog even navraag in Baarn gedaan, maar in hun opinie was deze nederlaag te wijten aan scheidsrechterlijke dwalingen (TOV kreeg acht keer geel). Maar de punten blijven in het Paviljoen, daar is niets meer aan te doen. Door het gelijke spel van FC Almere staat Victoria weer bovenaan, daar waar zij horen.

Uitslag: 2-1 winst Victoria
Doelpunten Victoria: Rik Langhout en Wilco de Birk.

SV Loosdrecht – Geinoord

Het gaat een stuk minder achter de slagbomen. Onze voetbalbroeders van SV Loosdrecht staan er niet best voor. Ook afgelopen zaterdagwerd er gestreden, maar de doelpunten bleven uit. Loosdrecht speler Anthony Albert scoorde nog wel, alleen in het verkeerde doel. SV Loosdrecht verloor met 0-1 van Geinoord.

Uitslag: SV Loosdrecht verliest 1-0
Doelpunten Loosdrecht: –

FC Hilversum – Cobu Boys

Het leek wel of de kermis was opgebouwd in Crailoo. En dan hoofdzakelijk de schiettent. FC Hilversum denderde over Cobu Boys heen en stopte pas toen het 8-0 stond. Jerraynell ‘lucky luke’ v.d. Pol scoorde een valse hattrick. Daarnaast scoorde Yechi Wijk (2x), Dave Huijmans (pen), Tony Crusell en Abdel Arriass. Door dit prachtige resultaat nestelt FC Hilversum zich op de tweede plaats in 3C.

Uitslag: 8-0 voor FC HIlversum
Doelpunten FC HIlversum: Jerraynell v.d. Pol (3x), Yechi Wijk (2x), Dave Huijmans (pen), Tony Crusell en Abdel Arriass

JOS/Watergraafsmeer – Altius

En uiteraard is er ook een leider in 3C. Dat is niemand minder dan het machtige Altius. Afgelopen zaterdag zette zij, misschien wel de lastige ploeg in hun poule, JOS/Watergraafsmeer opzij. In Amsterdam na een achterstand van 2-1 bij rust, trokken de Tornado’s in de 2e helft alle registers open om de voetbalzaken even recht te zetten, 2-3 winst.

Uitslag: Altius wint 3-2
Doelpunten Altius: Jordy Arp, Bilal el Morabet en Samir Didouch

SV Olympia’25 – BFC

Heel voetbal verslaafd Hilversum had er zo naar uitgekeken. De onvervalste streekderby tussen SV Olympia’25 en het Bussumse BFC. Na een matige eerste helft van de Olympianen waarin BFC op een 0-1 voorsprong kwam, beukten de buffels van Berestein op het fort van BFC. Maar helaas, de voetbaldeur bleef gesloten. Teleurgesteld dropen onze groen/rood/witte na afloop richting kleedkamer af.

Uitslag: Olympia verliest 1-0
Doelpunten Olympia: –

OSO – v.v. Posthoorn

Na een week van verplichte rust, walste OSO over zijn tegenstander v.v. Posthoorn heen. Gelukkig ook een bevrijding daar het de laatste paar wedstrijden niet mee zat. Er schijnt weer licht in de KIT.

Uitslag: 4-0 winst OSO
Doelpunten OSO: Nordin Benhammou (2x), Daan Ehrenburg en Nicky de Vink

Bunnik’73 – BZC’13

En dan het mysterie in Bunnik. BZC’13 leidde acht minuten voor tijd nog met 1-2. Echter binnen no time door onder andere een penalty werd er alsnog met 5-2 verloren. Drie doelpunten van Bunnik’73 vielen in de extra tijd!

Uitslag: BZC’13 verliest met 5-2
Doelpunten BZC’13: Mo el Morabet en Jaap de Swart