Voetbalweekend: Altius speelt bekerkraker tegen FC Weesp

Foto: Jan Glas

Dit weekend even geen competitievoetbal voor de clubs uit Hilversum. Wél speelt Altius een bekerwedstrijd tegen de mannen van FC Weesp. Wlliam Puyk blikt vooruit.

De mannen van Altius gaan naar Weesp. De bekerbeulen, de vrienden van de Kuip. Door Graveland, over de Loodijk, langs de ouwe Chinese Muur naar Papelaan 153 in Weesp waar zich Carnavalsvereniging FC Weespermoppen huisvest.

Alle sluizen open

Altius, luister en huiver. Kennen jullie het jaarlijkse sluis- en bruggenfeest in Weesp? Dat hebben jullie vorige week al gevierd! Toen stonden op het Kininelaantje 6/7 alle sluizen open! De Michiel de Ruyters, Maarten Tromps en Piet Heyns, onze zeehelden, gaven toen niet thuis. Het leek wel een zinkend schip! Of die Carnavalsboot nu in aantocht is of niet alles blijft dicht, oké?

Vorig seizoen

Denk nog even aan vorig seizoen, dat was toch schitterend? Denk aan de wedstrijden waar duizend man langs de kant stond. Of die keer dat ‘s nachts heel voetballand Hilversum op Berestein jullie stond op te wachten. Man, man, wat was dat mooi.

Rare sprongen

Het zal morgen geen walk over worden want FC Weesp speelt 2e klasse zondag. Ze staan er niet al te best voor en een aangeschoten elftal kan rare sprongen maken!

Prognose: Echte bekerwedstrijd tegen FC Weesp, Altius bekert door na strafschoppen!
Wanneer: Zaterdag 11 november
Waar: Sportpark Papelaan 153, Weesp
Hoe laat: 14.00 uur