Vermiste en gevonden dieren in Hilversum week 35

Foto: Amivedi

Ben je je kat kwijt? Wellicht dat die van jou er deze week tussen staat. Deze dieren zijn in week 35 gevonden of als vermist opgegeven op Amivedi.

Gevonden week 35

Grijszwart met witte kat (overleden)

Er is 30 augustus een overleden kat gevonden op de Johannes Geradtsweg. De kat is niet gechipt en is grijszwart gestreept met wit. Hij heeft een witte neus, kin en poten. Zijn rug en staart zijn grijs. Zijn bovenkant is zwart en onderkant is wit.

Zwartwitte kat (overleden)

28 augustus is er een overleden kat gevonden op de Vreelandseweg. Hij is niet gechipt, zwart met wit en heeft witte kin, hals en voorpoten. Hij heeft witte teentjes en achter kniekousjes.

Grijszwart gestreepte kat (overleden)

Er is 27 augustus een overleden kat gevonden op de Vreelandseweg tussen Hilversum en Kortenhoef. De kat is niet gechipt. Hij is grijszwart gestreept.

Grijszwarte kat

Deze kat of kitten is ongesteriliseerd en niet gechipt. Hij is 27 augustus op de Admiraal de Ruiterlaan aangetroffen. Hij is grijszwart gestreept met wit. Hij heeft witte sokjes achter en voor witte teentjes. Witte bef en kinnetje.

week 35 kat

Vermist

Grijszwarte kater

Deze kater is 30 augustus gevonden bij de Van Oldebarneveltlaan in Hilversum. Hij is gecastreerd en gechipt, De grijszwarte kat heeft een kleine, korte knikstaart. Hij heeft grijze plekken op de rug, lichte voetjes en is licht boven de oogjes.

Grijszwart kat vermist week 35

Kat Jim

De pikzwarte kater Jim is vermist sinds 29 augustus. De 5-jarige Jim is weggelopen van de Neuweg.  Hij is gechipt en gecastreerd.

Kat Jim vermist week 35

Kat Betje

Kat Betje is 26 augustus als vermist opgegeven. Hij is gesteriliseerd en gechipt. Betje is zwrat met wit. Hij heeft een witte bef, voetjes, borst, buik en een klein wit streepje in de nek. Betje heeft witte snorharen en witte oogharen, De kat is weggelopen van de Burgemeester Lambooylaan in Hilversum.

Kat Betje vermist week 35

Poes Minoes

Minoes is sinds 22 augustus vermist en is weggelopen vanaf de Besselstraat. Haar kleur is schildpad met wit. De poes is 13 jaar, gesteriliseerd en gechipt. Ze heeft een oranje halsband. Verdere kenmerken: Witte neus met een littekentje, rechtervoorpoot helemaal wit. Alle vier de voetjes zijn wit. Onderkant snuitje is wit, ze heeft een witte bef.

Poes Minoes week 35

Meer informatie is te vinden op de website van Amivedi.