Vermiste en gevonden dieren in Hilversum week 33

Foto: Amivedi

Ben je een papegaai kwijt of heb je een ronddwalende kat gezien? Deze dieren zijn in week 33 gevonden of als vermist opgegeven op Amivedi.

Vermist

Kat AM/ Rooie

AM/ Rooie is 15 augustus van de Eikbosserweg in Hilversum weggelopen. De kater is gecastreerd, heeft een roze halsband met zwart en een magneetje eraan. AM is niet gechipt en is rood met wit. Hij is oud en erg mager, Heeft vaak vieze ogen en neus.

Hilversum Amivedi week 33

Kat Frodo

Frodo is 14 augustus weggelopen vanaf de Papaverstraat. Hij is gecastreerd, gechipt. Frodo is rood met wit, heeft een rode rug, witte buik, vier witte pootjes, is vrij klein en weegt ongeveer 3.6 kilo. Hij heeft links af en toe een traanoog.

Hilversum week 33

Kat Obelix

Obelix is 13 augustus verdwenen vanaf de Lage Naarderweg. De kater is gecastreerd, een ragdoll, rood met penning NDG naam en telefoonnummer. Obelix is gechipt, wit met grijs cypers en heeft een cyperse tekening op de kop, blauwe ogen en een witte kin. Hij heeft witte pluimhaartjes in de oren, een cremekleurige kraag en onderbuik, Donkerbruine voorpoten met witte teentjes. Zijn achterpoten hebben witte laarzen met een donkere plek op de achterkant. De staart is uitgedund, hij is schuw.

Hilversum week 33

Kat Salvador

Salvador reageert ook op de roepnaam Poesje en is verdwenen in de buurt van de Kometenstraat. De kater is gecastreerd en gechipt. Salvador is een vrij mager ogende rood witte Europese korthaar. Hij heeft wat zwarte pigmentvlekjes op zijn mondje en bij zijn ogen. Zijn witte poten lopen door tot de borst, bef en snoet. Rode ringen om zijn staart rood rond de neus.

Salvador Hilversum week 33

Gevonden

Papegaai

Deze dwergpapegaai met rood/oranje kleurige kop en groen lijfje is al op 11 juli gevonden bij de Gijsbrecht van Amstelstraat. Om de poot zit een paarse ring.

Papegaai Hilversum week 33

Zwarte poes

Helaas is er geen foto beschikbaar van deze zwarte poes met paar witte haartjes op de borst. De poes is 17 augustus gevonden aan de Diependaalselaan en heeft een vlooienband.

Hilversum kat zwart week 33

Rood witte kat

Geslacht lijkt gecastreerde kater. Niet helemaal zeker van… de kat is overwegend rood. Zachtrode kleur. Witte sokjes voorpoten. Witte kousen achterpoten. Witte hals, doorlopend naar witte buik. Zachte vacht. Opvallend breed uitlopende staart met witte punt. Hij is gevonden op de J. H. B. Koekkoekstraat op 14 augustus.

Rood witte Hilversum week 33

Bruin rode kat

Deze kat met een half bruin/rood gezicht is 13 augustus gevonden bij de Mediapark boulevard. Hij heeft witte voetjes en de kleuren zijn grijs, bruin en zwart. Heeft wel een printje in de vacht.

Bruin rode kat Hilversum week 33

Grijs zwarte kat

Deze kat is 10 juni al gevonden aan de Utrechtseweg. Hij heeft witte teentjes, zwart op rug staart zwart met grijze ringen, grijze poten, rood neusje, wit bij zijn bekje met een rode vlek.

Grijs zwart Hilversum Amivedi week 33 Hilversum

Zwart witte kat

Deze poes is 15 juni al gevonden aan de Laan 1940-1945. Vlekkerige zwart witte poes, met zwart neusje. Linker achterpoot zwart doorlopend tot net voorbij de hak.

Zwart wit kat Hilversum week 33

Rood witte kat

1 juli is deze rood witte kat gevonden op de Utrechtseweg. Heeft een witte snoet en hhet wit loopt door tot tussen de ogen. Witte poten, witte snorharen, wit op borst en buik.

Rood wit kat Hilversum week 33 Amivedi

Meer informatie is te vinden op de website van Amivedi.