Hilversum op Marktplaats: Drakenlamp

Foto: Pexels

Marktplaats is een goudmijn als het op bijzondere, mooie en gekke spullen aankomt. Ook in Hilversum wordt er flink wat verhandeld. Iedere week lichten wij drie Hilversumse advertenties uit. Deze week een bizarre drakenlamp.

Antieke Friese arreslee

Hilversum op marktplaats Friese arreslee

Nu de winter met rasse schreden dichterbij lijkt te komen (nee, wij zijn er ook niet blij mee), kun je er maar beter vroeg bij zijn. En waarom haal je geen slee in huis? Iets dat al 142 jaar oud is en nog steeds niet kapot, dat zie je tegenwoordig niet meer. Kost je wel 249 euro.

De prijs van vrede

Hilversum op Marktplaats de Prijs van vrede

Het zijn niet de meest rustige tijden als het op oorlog en terrorisme aankomt. Maar door de advertentie van Nienhuys uit Hilversum weten wij wat vrede kost. En dat blijkt niet eens duur te zijn: een hele euro en alle wereldproblemen zijn opgelost! Zo niet, dan heb je in ieder geval een leuk boekje.

Bizarre drakenlamp

Hilversum op Marktplaats drakenlamp

Er zullen vast liefhebbers van draken zijn. Wij houden ook van Game of Thrones, maar dat betekent niet meteen dat we het hele decor in huis halen. Met deze drakenlamp van adverteerder Angel (ha ha) kun je mooi je schoonmoeder op stang jagen als ze binnenkomt. En dat voor maar 70 euro. Tel uit je winst.