Vermiste en gevonden dieren in Hilversum week 32

Foto: Amivedi

Ben je een konijn kwijt of heb je een ronddwalende kat gezien? Deze dieren zijn in week 32 gevonden of als vermist opgegeven op Amivedi.

Vermist

Kat Lilly

Lilly is een Europese korthaar of een huiskat. Ze is grijs met witte sokjes en een witte buik. Lilly heeft een opmerkelijke witte vlek onder haar neusje. Ze is vermist sinds 9 augustus op de Koningsstraat.

Lilly vermist Hilversum week 32

Kat Tombies

Tombies is 10 augustus weggelopen van de Naarderstraat. De kater is gecastreerd en gechipt. Het is een bruinzwarte cypers. Verdere kenmerken: wit bekje, witte snorharen, witte wenkbrauwen boven de ogen, onder oogjes wit randje.

Kat Tombies Amivedi vermist week 32

Kat Chris

Chris is een gecastreerde Britse korthaar met een grijze vlooienband en hij is gechipt. De kat is grijs-lilac van kleur en heeft grijs op zijn neusje. Hij is 7 augustus weggelopen van de Erfgooiersstraat.

Kat Chris vermist Amivedi week 32

Kat Sjaffie

Sjaffie is een gecastreerde cypersrood die gechipt is.Hij heeft een wit vlekje op neus, witte snorharen, donkere ringen om de staart, lichte voetjes en een opvallende streep in hals. Sjaffie is 6 augustus weggelopen van de Alexanderlaan

Kat Sjaffie vermist week 32

Gevonden

Konijn

10 augustus is er een grijs met wit konijn gevonden op de Roggeveenstraat in Hilversum. Zijn grijze oortjes loopt door tot rondom de oogjes, het konijn heeft wit tussen oogjes en pootjes en een grijze kont met witte vlekjes.

Konijn gevonden week 32

Meer informatie is te vinden op de website van Amivedi.