Hilversum op Marktplaats: de bar van Voetbal Inside

Foto: Wikimedia

Marktplaats is een goudmijn als het op bijzondere, mooie en gekke spullen aankomt. Ook in Hilversum wordt er flink wat verhandeld. Iedere week lichten wij drie Hilversumse advertenties uit. Deze week de bar uit Voetbal Inside.

Doodenge pop

Hilversum op Marktplaats doodenge pop

Je kunt de pop aandoenlijk noemen. Doodeng is er ook een woord voor. Wij houden het op dat laatste. Beukenhorst uit Hilversum is echter overtuigd van de schoonheid van de antieke (1880) metal doll. De omschrijving is enigszins…ongemakkelijk. De eigenaar heeft het over een ‘aandoenlijk bespeeld gezichtje’ en een ‘stoffen lijfje’. Brr.

Bivakmuts

Hilversum op marktplaats bivakmuts

Natuurlijk kun je dit hangen onder de noemer Halloween. Ons lijkt het meer op een afdankertje van een beroepscrimineel. Wel eentje die niet de moeilijkste is. De gebruikte bivakmuts mag weg voor het symbolische bedrag van 1 euro. Moge u nog veel inbraakplezier hebben!

Bar uit Voetbal Inside

Hilversum op marktplaats bar uit Voetbal Inside

Je denkt waarschijnlijk aan een grap, maar als je de aangeboden bar vergelijkt met die op foto’s van de site van Voetbal Inside, dan lijkt-ie twee druppels water. Altijd al eens aan die gezellig bar willen zitten, dan moet je bij Fleur uit Hilversum zijn. Het is niet duidelijk of je er ook een Johan, RenĂ© en Wilfred bij krijgt.