Simone van der Vlugt met De Reünie in JT bioscoop

Schrijfster Simone van der Vlugt komt zaterdag 18 juli naar de JT Bioscoop aan het Langgewenst in Hilversum. Vanaf 18.30 uur start de boekverkoop van De Reünie waarna om 19.30 uur de gelijknamige film wordt gedraaid. Hierna is er de kans om de thrillerschrijfster vragen te stellen en het boek te laten signeren.


In de film De Reünie keert de 35-jarige Sabine Kroese (Thekla Reuten) na een burn-out terug op haar werk. Ze heeft er geen vrienden meer en haar chef behandelt haar allesbehalve correct. Er is echter één lichtpuntje: de ontmoeting met de knappe Olaf van Oirschot (Daan Schuurmans), een man die ze zich herinnert uit haar schooltijd.

De aankondiging van een middelbare schoolreünie brengt bij Sabine herinneringen aan een verdwenen hartsvriendin naar boven. Ze begint te wroeten in het verleden en komt steeds dichter bij het ware, angstaanjagende verhaal van Isabels verdwijning.

Simone van der Vlugt (Hoorn, 1966) is een bekende Nederlandse thrillerschrijfsters Van haar boeken werden in totaal twee miljoen exemplaren verkocht, die over de hele wereld verschijnen. Tickets voor 18 juli zijn te koop aan de kassa, via www.jt.nl of de JT app.