Paulusschoolkinderen winnen radiowedstrijd

Foto: Schoolstudio.nl

Mick, Jelle en Hannah van de Paulusschool in Hilversum zijn de winnaars geworden van de radiocommercialwedstrijd voor basisschoolkinderen in het kader van de komende Open Studiodagen in de Mediastad, die in het weekend van 5 en 6 september worden gehouden.

Het is de 8ste editie van dat evenement dat vorig jaar ruim 12.000 bezoekers gemaakt. Tijdens het weekend wordt ook live radio gemaakt en zijn er interactieve workshops, gehouden door de organisator van de radiocommercialwedstrijd, Schoolstudio.nl.

Aftellen
Hilversumse schoolkinderen waren uitgenodigd om aan die wedstrijd mee te doen en de 3 enthousiaste scholieren van de Paulusschool zijn dus de gelukkige winnaar. De jury waardeerde bijvoorbeeld de leuke manier waarop ze hun eigen product al aftellend hadden ingeleid.

De winnaars hebben maandag de commercial in een studio opgenomen(zie foto) en krijgen nu een speciale VIP-behandeling tijdens de Open Studio Dagen. De tweede prijs in de wedstrijd was overigens voor groep 6B van de Lorentzschool en die krijgen een workshop aangeboden van Schoolstudio.nl.

RTi
In het radioprogramma Wat leeft in Hilversum, komende donderdag tussen 16 en 17 uur op RTi 106.2 FM(de lokale omroep)meer over deze wedstrijd.

Zie ook
http://www.schoolstudio.nl/