“Goede jaarcijfers ook relativeren”

Foto: Gemeente Hilversum

De gemeente Hilversum praat deze en volgende week over de financiele huishouding. Wethouder Jaeger kon woensdagavond de jaarrekening 2014 zonder al te veel moeite door de raad heenloodsen, volgende week woensdag en donderdag staat de Kadernota voor de toekomst op het programma.

 

Jaeger toonde zich, in gesprek met de lokale omroep RTi Hilversum, verder tevreden over het verloop van de manifestatie Centrumvisie deze week, waarin de gemeente met name met marktondernemers de intentie uitsprak dat het Langgewenst in de toekomst weer de beste markt van Nederland moet worden.

Leeuwenstraat
Jaeger gaf aan dat hij met name met de ondernemers in de Leeuwenstraat ook goede gesprekken had gehad en veel ideeen had binnengekregen. Hij noemde als voorbeeld het voorstel om het asfalt voor de wegen richting centrum een aparte kleur te geven.

Luister naar het gesprek waarin de wethouder van Financien aan Frans Regtien eerst uitlegt waarom hij vindt dat je goede cijfers uit de jaarrekening, een overschot van 7,4 miljoen euro, wel meteen ook enigzins moet relativeren.