Organisatie Hilversum Alive overtuigd van editie in 2019

Foto: Facebook Hilversum Alive

Hoewel de editie van dit jaar nét geweest is, lijkt het er nu al op dat Hilversum Alive in 2019 terugkomt. De organisatie heeft op Facebook een officieel evenement aangemaakt.

Dat Hilversum Alive dit jaar doorging mocht een wonder heten. Eerder trok het bestuur de stekker uit het populaire evenement omdat het zich niet genoeg gesteund voelde door de gemeente. “Na intensief overleg met alle bestuursleden van de Stichting Hilversum Alive is het bestuur van de stichting tot de conclusie gekomen dat er helaas niet voldoende draagvlak is binnen de gemeente Hilversum om dit jaarlijks terugkerende ‘visitekaartje voor Hilversum’ te kunnen organiseren.”

Nieuwe steun

Zeer snel daarna volgde tot vreugde van veel Hilversummers de mededeling dat het muziekevenement toch doorging. De gemeente zegde additionele steun toe en dat was voldoende voor het bestuur.

2019

Nu lijkt het er op dat er definitief een 2019-editie komt, al is er nog geen verdere informatie bekend. Wél weten we wanneer het plaatsvindt: 28 tot en met 30 juni 2019.

Hier vind je het Facebook-evenement.