Gooiland gaat met nieuwe programmering derde theaterseizoen in

Foto: Gooiland

De nieuwe theaterprogrammering 2018/2019 van Theater Gooiland is bekend. Het Hilversumse begrip gaat het derde theaterseizoen in.

Theater Gooiland presenteert zijn nieuwe theaterprogrammering 2018/2019. Dat betekent dat het theater in Hilversum zijn derde theaterseizoen in gaat. Het nieuwe programma richt zich op een breed publiek: van cabaret tot performers bekend van televisie; van klassiek ballet tot toneel en van muziek tot kindervoorstellingen. “Wij zijn enthousiast over de nieuwe programmering, en wij hopen jullie ook”, aldus Philip Lamers.

Zonder subsidie

Een derde seizoen is is niet zo vanzelf sprekend als het lijkt. De stichting heeft van de gemeente de opdracht gekregen om na drie jaar volledig zelfstandig, zonder subsidie te draaien. Dit jaar heeft het theater de laatste programmabijdrage van de gemeente gekregen.

Terug op de kaart

De afgelopen seizoenen heeft Theater Gooiland hard gewerkt om het theater weer terug op de kaart te brengen. De volle zalen vormen de ultieme beloning. Voor komend seizoen is er een gevarieerd programma neergezet. Kijk voor meer informatie over alle voorstellingen op www.gooilandtheater.nl.