Hilversummer Wietse Siemerink droomt van Expeditie Robinson

Foto: Eigen foto

Hilversummer en speler van Altius Wietse Siemerink droomt er van om mee te doen aan Expeditie Robinson. Hij is op zoek naar stemmers. Stemmen kan tot maandag.

Met wie hebben wij het genoegen en hoe ben je in Hilversum terecht gekomen?

Mijn naam is Wietse Siemerink, 27 jaar oud en ben 2 jaar geleden verhuisd vanuit Twente naar Mediastad Hilversum. Ik ben als vervangend docent LO drie jaar geleden begonnen op het Comenius College en ben nu fulltime werkzaam op het Erfgooiers College in Huizen. Ik ben sinds dit seizoen trotse voetballer in het eerste elftal van Altius, waarmee we proberen mee te draaien in de top van de competitie. Mijn interesses liggen vooral op sportgebied, maar ik ben sinds kort ook veel bezig met videobewerking en photoshop (hobbymatig).

Je droomt ervan om mee te doen aan Expeditie Robinson, hoe is dit gekomen en wat is je motivatie?

Het is een fantastisch programma en een spel waar alles in zit vind ik. Je zit met een groep mensen op een eiland, mensen die je niet kent en een eiland waar geen voorzieningen zijn. Je eigen onderdak en bed maken van bamboe en bladeren, zelf zorgen voor eten en proberen om de sfeer zo goed mogelijk te houden. Dit ondanks dat je met een groep mensen bent, die je niet eens kent. Daarbij wordt er een spel gespeeld, moet je proeven doen en zorgen dat je zolang mogelijk in het spel blijft. Deze uitdaging, met al deze verschillende elementen zorgen ervoor dat ik getriggerd ben. Carlos Platier Luna, de winnaar van vorig jaar, ken ik van vroeger en zijn overwinning heeft mij nog meer overtuigd om dit jaar een poging te doen om mee te doen aan dit fantastische spektakel.

Waarom moeten mensen op jou stemmen?

Als docent LO ben ik altijd bezig om mijn leerlingen uit te dagen om het maximale uit hunzelf te halen, nu is het tijd dat ik mezelf ga uitdagen! Ik probeer altijd alles positief te benaderen en kan het uiterste van mezelf vragen om bijvoorbeeld een opdracht goed uit te voeren, een echte doorzetter dus. Mensen om mij heen vinden mij een enthousiaste jongen, die zorg kan dragen voor een positieve sfeer en een gezellig gezelschap. Als docent LO heb ik de karaktereigenschappen een teamplayer te zijn, ik ben krachtig en behendig en doordat ik dagelijks te maken heb met veel verschillende leeftijdsgroepen en bijbehorende verschillende karakters in een klas ben ik erg creatief en geduldig. Deze eigenschappen passen volgens mij enorm goed bij het programma en spel Expeditie Robinson.

Tot slot, hoe kunnen mensen op jou stemmen en wat krijgen ze ervoor terug?

Mensen kunnen stemmen op de site van Expeditie Robinson, de directe link is: https://www.expeditierobinson.nl/profiel/389! Je kan per e-mailadres 1 keer je stem uitbrengen en per Facebookaccount 1 keer, iedereen kan dus alle e-mails gebruiken die ze in beheer hebben (werk, privé, studie etc.)! Daarbij is het belangrijk dat iedereen zijn stemmen bevestigd via de mail, ander is hij NIET geldig!

Is er nog iets wat je kwijt wilt?

Als mensen niet overtuigd zijn van het feit dat ik echt graag naar het eiland wil, neem eens een kijkje op mijn Facebook en Instagram account, iedere dag van de week is daar een foto te vinden waarom ik naar Expeditie Robinson moet!

Reacties

article
7524
Hilversummer Wietse Siemerink droomt van Expeditie Robinson
Hilversummer en speler van Altius Wietse Siemerink droomt er van om mee te doen aan
https://hilversum.nieuws.nl/cultuur/7524/wietse-siemerink-expeditie-robinson/
2018-03-11T14:30:43+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/162/2018/03/11142916/Wietse-Siemerink-Expeditie-Robinson-Hilversum1.jpg
expeditie robinson, Hilversum, wietse siemerink
Cultuur, Nieuws