Maple Leaf Cross ook dit jaar weer tussen Laren en Hilversum

Foto: Maple Leaf Cross

Op zondag 3 november vind de 72ste editie van de Maple Leaf Cross plaats. Sinds vorig jaar is die in het waterleidinggebied, gelegen tussen Hilversum en Laren.

Deelnemers kunnen zich weer op verschillende onderdelen inschrijven. Om 10.45 uur gaan een vijftal jeugdlopen van start, over de afstand van 850 of 1600 meter. Aansluitend vinden vanaf 12.00 uur de prestatielopen voor recreanten plaats over 2,5 km, 5 km, 7,5 km of 10 km. De Atletiekunie- wedstrijden gaan tot slot om 14.00 uur van start zijn de Atletiekunie-wedstrijden over 2,5 km, 7,5 km (vrouwen) en 10 km (mannen).

Nationale toppers

Vorig jaar kon de editie weer rekenen op een trouwe schare deelnemers inclusief nationale toppers, dankzij de combinatie van een uitdagend parcours en goede organisatie. Ook dit jaar belooft een sfeervolle editie te worden, met ondersteuning van de bekende Djembé band.

Start

De start is ook dit jaar weer bij Sint Janskerkhof, tegenover de La Place. In het kader van ‘elk jaar een beetje beter’ heeft de organisatie een aantal wijzigingen doorgevoerd; zo zijn de afstanden voor oudere jeugd verlengd en is gewerkt aan een nog betere bewegwijzering.

De inschrijving is geopend.