Herenplein in augustus drie dagen omgetoverd tot openluchtbioscoop

Foto: Filmtheater Hilversum

Het Herenplein wordt omgetoverd in een sfeervolle openluchtbioscoop met iedere avond een voorpremière van een gloednieuwe film uit het nieuwe filmseizoen.

Naast de openluchtfilm ‘Woman at War’ in het Dudokpark op zaterdag 17 augustus presenteert Filmtheater Hilversum Film by Night op het Herenplein op donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus.

Pavarotti

De film ‘Pavarotti’ wordt op donderdag 29 augustus vertoond. De andere films worden binnenkort bekend gemaakt. Met beelden uit het familiearchief, interviews en tv-registraties brengt regisseur Ron Howard (‘A Beautiful Mind’, ‘Inferno’) een ode aan een van de grootste artiesten aller tijden. Het script voor ‘Pavarotti’ komt van Mark Monroe, de schrijver van ‘The Beatles: Eight Days A Week’.

Kaartjes

Kaartjes voor Film By Night zijn inclusief een drankje naar keuze en kosten 10 euro. Voor Cineville pashouders is er een toeslag van 2,50 euro.

De openluchtbioscoop is iedere avond vanaf 20.45 uur geopend, de film start om 21.30 uur. De stoelen staan iedere avond voor je klaar, dus je hoeft zelf niets mee te nemen om op te zitten.

Kaartjes zijn te koop via de kassa van het filmtheater en filmtheaterhilversum.nl.