Wijn drinken op de open dag van Wijngaard Zonnestraal

Foto: Pixabay

Het Gooise wijnevenement komt er weer aan: de Open Dag van Wijngaard Zonnestraal. Samen genieten van de gezelligste wijngaard van het land, op zondag 23 september aanstaande.

Van 13 tot 16 uur kunnen nieuwsgierigen proeven van Hilversumse wijnen en professionele info krijgen van wijnkenner Dik Beker. Onder de grote boom midden in de wijngaard speelt traditioneel Ampzing Band uit Haarlem, met Nederlandstalige liedjes. Romantici kunnen zich met een fles Zonnestraal-wijn terugtrekken aan een tafeltje te midden van de wijnranken.

Geweldige zomer

Wijngaardenier Alfred Visser: ‘De wijngaard is na vier jaar hard werken nu helemaal tot bloei gekomen. Dit jaar, met die geweldige zomer, verwachten we een superoogst van superkwaliteit. De afgelopen jaren kwamen er honderden mensen af op onze Open Dag, die zich hier geweldig vermaakt hebben en velen komen nu gewoon elk jaar langs. Want wij laten zien dat kwaliteit heel goed kan samen gaan met gezelligheid.’

Waar?

Wijngaard Zonnestraal (ook onderscheiden met een Groen Lintje) ligt aan de Rading, op de grens van Hilversum en Loosdrecht, tegenover huisnummer 94.