Eerste Obstacle Run Hilversum staat voor spectaculaire editie

Foto: Facebook Klaverblad Obstacle Run

Het Arenapark in Hilversum is het decor van de eerste Klaverblad Obstacle Run. 29 september klinkt het eerste startschot voor deze fysieke uitdaging.

Modder, schuim, water, sporten, klimmen, kruipen en klauteren, de Klaverblad Obstacle Run staat 29 september voor de aftrap van de eerste editie.

Uitdagend parcours

Het parcours voert vijf kilometer of 7 kilometer dwars door het Arenapark, langs, tussen de gebouwen, bos en het Laapersveld. Deelnemers worden uitgedaagd om meer dan 25 mentale, fysieke en uitdagende obstakels te bedwingen.

Mountainbiken en handboogschieten

Ook een vijftal Hilversumse sportverenigingen zullen een obstacle met hun eigen sport inbrengen. GWC De Adelaar doet dat met mountainbiken op de oude Hilversumse Drafbaan en HRV Cornelis Tromp met vier ergometers om te roeien. Handboogschieten met de Handboogschutterij Hilversum kan ook. De Hilversumse Schaakgenootschap zet een paar vraagstukken uit en op het Nike tenniscourt zal HLTC Gooiland de deelnemers testen hoe hard zij kunnen serveren.

Twee categorieën

De organisatie vraagt iedereen zich aan te melden in teams van vier. Er zijn twee categorieën. De Family Obstacle Run 5 kilometer voor kinderen 6 t/m 12 jaar, onder begeleiding van minimaal één volwassene. De ander is de Klaverblad Obstacle Run 7 kilometer vanaf 13 jaar en ouder.

In de middag landt er een skydive-team van meerdere parachutisten op het GAC-terrein.

Inschrijven

Inschrijven kan via [email protected].